Кое годишно време?

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ама баш и неам некој фаворит тука затоа што секое си има свои предности.Ама ако би бирал зимата и летото.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Лето.Најубави спомени имам од летото:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Зима.
Ладничко, гушкање под ќебе, прв снег (детска радост), спомени од детство, ангели во снегот, читање пред печка, новогодишно расположение. Не знам зошто, ама зима ме потсеќа на љубов. :) Онака, секогаш кога воздухот ќе почне да мириса на снег, таму негде во доцна есен, мене ми се буди некое скокотливо чувство и топлина. :)
И после топењето на снеговите и носталгија, па почетокот на пролетта и првото сонце, пак убаво чувство...

Секое годишно време си е приказна за себе, секое има посебен мирис, посебна магија, посебни доживувања. Јас најмалку сакам лето.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Зима зима :)
Си го сакам едноставно.. сакам кога е ладно .. по можност и снег да врне .. :pipi:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Дупла тема не мора да постирате ''има ваква тема'', ќе средам.

едит, средено. :)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Есен, сакам кога одам низ улиците и ги слушам листовите суви како ми шушкаат под нозете, обожавам кога врне, ама да седам дома и да гледам низ прозор:smir:

*MajA*

I love myself...sometimes I don`t
Член од
22 април 2008
Мислења
215
Поени од реакции
8
Пролет, најубаво се чувстувам, тука некаде и летото, а есен и зима помалце сакам, меѓутоа секое време си носи своја убавина така да сите се убави на некој начин :pipi:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
доцна есен и зима -

есента одсекогаш ми влијаела позитивно , зима - дома топличко , надвор мраз ладно - убавини .

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
пролет најромантично е и најпогодено за планинарење

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
дефинитивно сум за пролет

летото е премногу жешко, зима е ладно многу,

есента дува ветер

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
Nemam niso protiv drugive gi sakam(iako esenta me nervira malce nezz zoso ne mi bas naj naj t.e. in ne mi e...) ali Leto si e leto sto se se prai u leto... definitivno naj top godisno vreme.. a baska mn sakam toplo vreme i vo globala ne mi smetaat visokite temperaturi...:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom