Кога сте нервозни кој Ви е крив?

Член од
22 август 2006
Мислења
37
Поени од реакции
1
Koga sum iznervirana site mi se krivi, ne samo toj/taa sto me iznerviral/a. Najcesto se isturam na nekoj sto vo toj moment ke me prasa nesto. Pa so da pravam koga se nasol na pogresno mesto vo pogresen moment :toe: :kesa:. Eve sega se nerviram sto ne mozam da zaspijam ama nema na kogo da mu se isturam, taka da si cuvam u sebe. :nerv: :zid:
 
Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
mene najcesto mi e kriva majka mi.i sekogas se isturam vrz nea(toa ne mi e bas najdobra strana zs zenata ic ne e kriva)ali mn me saka pa mi prostuva i popusta u isto vreme
 
Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
SITE SE KRIVI,ali probuem da se uzdrzam,ali tesko be nekako....
 

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Сите ми се криви нема кој не ми е крив...
 

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
П ко ќе сум нервозен не само што други ми се криви туку им се истурам на другите што ми е , да признаам многу негативна караткеристика...
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас кога сум нервозна не сум баш најдобро друштво.Се случува да собирам се во себе, па да ја истурам цела нервоза и лутина, ама некогаш не собирам, туку одма избувнувам.значи зависи, некогаш се истурам и врз погрешни луѓе и потоа ми е многу криво, па ми се случува да заплачам и после да им се јавувам и да им се извинувам на луѓето на кои сум се истурила :nesum:, ама сепак на крај тој што ќе ме извади од такт си го добива својот дел .

Малце сум незгодна кога сум изнервирана, затоа подобро е да сум сама во тие моменти ,искрено. Но, некогаш па нервозата ја изразувам со зборење. Значи блаботење, зборам премногу и повеќе од што треба.
Сакам да слушам музика кога сум нервозна затоа што ме релаксира и ме смирува.Инаку имам неколку личности, другари и другарки, кои имаат некоја финта и секогаш ме расположуваат.

Додуша мене не ме држи многу лутина и нервоза и многу брзо ми пројдува,за среќа.
 
Член од
16 декември 2005
Мислења
38
Поени од реакции
4
Sestra mi najvishe go jade, ama koj i e kriv uvek mi se naogja tuka koa sum nervozen ... ajt tamu ...
 

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Сите ми се криви, без исклучок, и се дерам на кој ќе стигнам... После пораз од Челзи или моите излегуваат или јас излегвам сам се шлаам, не се поднесвиме дома
 

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
јас обично кога сум нервозен, крив ми оној поради кој сум нервозен, а ако никој не ми е крив, ќе удрам на тоа што ме вознемирило, ( да го скршам и слично ), како тастатурава, ама пусто од кога го имам купено компјутеров, 5 години, после секое нервирање на компјутеров таа го јаде, ама ништо не и' е досега. :)
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ако ме изнервирал некој,он ќе го јаде,на останатите не ни им правам муабет кога сум нервозна.Но ако сум у пмс тогаш е по принципот кој прв налета.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom