Кога сте нервозни кој Ви е крив?

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
На секого во својот живот го фајќаат тие периоди кога е опкружен со разно разни нервози и проблеми.
Во тие моменти какви сте?..... Сите ли ви се криви?.... Дали му се истурате не секој што ке ви рече здраво?.... Дали има барем една личност која што ете може малку да ви ја омекша таа моментална нервоза или кога сте нервозни најдобро е СИТЕ да се тргнат настрана или ке настрадаат?

Јас лично собирам од сите околу а се истурам само на една.... но тоа е само тоа.... истурање.... бидејќи во таквите моменти баш таа истата личност е едниствената што може да ме расположи.

Вие какви сте?
 

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Кога сум нервозен, крив ми е тој/таа кој/а што ме довел до таа нервоза. И така нервозен, го/ја нервирам тој/таа што ме довел/а до истото. :)

А за расположение т.е. за симнување на нервозата никој не ми е потребен, само една прошетка и ветре да ме дувне.
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не ми се сите криви туку не поднесувам никој околу мене ... може до некаде исто се фаќа. Не сакам никој да ме замара со прашања, утехи, совети ... тоа само ми зголемува нервоза и ништо добро во моментот не ми прави.
А што ми треба за да ми помине? Никогаш нешто исто ... зависи ... најчесто сама си се враќам во нормала со мислење и тргање мисли кон позитивни работи.
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Се трудам да се контролирам, ама кога нешто претерано ќе ме изнервира - ме нервираат сите и тогаш не смее никој да ми се доближи. Најчесто ќе и се тутнам на Девилиш, една минута ќе ќутиме и после се однесуваме како ништо да не било.
Ретки се моментите кога велам да не ме прашува никој ништо, кога велам дека не ми се зборува за што сум нервозна, ретко (скоро ич) се повлекувам и не држам нервоза во себе. Полесно ми поминува нервозата ако им кажам на другарките што ме извадило од такт. Тие најдобро ме знаат каква сум кога ќе ме збудали нешто.
 

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не ми се сите криви,само тој што ми ја направил бељата.Незнам,можеби е чудно,ама никогаш не ја изразувам лутината на тие околу мене.Си ја чувам за тој што ја заслужил,и после,леле мајко...:icon_lol:
 

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Ко ми доџе ... .... додуша... зависи колку нервозен... ако сум малце, никој не ни знае... ако сум малце поише ... секој знае.... и поише од шо треба :)
 

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Nikoj ne mi e kriv.Ama ako nekoj nastojuva da mi dosagja vo toj moment e.....mamata!:pishtoldz Sama si se odlutuvam ili nekoj taka fin ke dojde i ke me raspolozi so nesto..pa vo takvi momenti sfakjam deka la vitta e bella i ne se treskam od zemja,so nadez deka ke se popravi rabotata..:wink:
 

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Кога сум нервозна обично губам глава и незнам кој ме изнервирал... така да у тој период за отприлика неколку саати (максимум) сум многууу нервозна и тогаш луѓето боље да ме избегаваат затоа шо на сите им ја истурам нервозата без разлика дали се криви или не... а иначе има само една личност која може да ме смири ... со неа можам само да разговарам а другите ги терам упм... ина4е коа сум нервозна сум ептееен за криење:) али за среќа многу кратко ми трае и затоа најчесто заборавам да вратам на тој што сум требала (малце ми е криво ради тоа али штое тоа е:))
 
Член од
27 февруари 2006
Мислења
74
Поени од реакции
1
Koga sum nervozen ne sakam da me zakacaat mnogu...zs neznam sto bi im naprail...
 
Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Кога сум невозна многу сум повлечена ,онака кул па кој ме познава тогаш му е јасно дека сум нервозна!
 

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
некогаш ми е некој крив, а некогаш сум си јас крива , ама никогаш не ми се сите криви. тој што ме изнервирал, тој ми е крив, а ако никој не го направил тоа јас самата сум си крива. никогаш не им ја истурам нервозата на луѓе што немаат врска со мојот проблем, или кавга, било што. Они не ми се криви за тоа, иако има такви луѓе што кога се нервозни сите им се криви.
 

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Сите ми се криви (за жал), најмногу оној/онаа што е најблиску до мене,
(освен цигарите) ииии многу плачам кога сум нервозна, поготово кога се карам со Данче:icon_roll
 

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
hmmm zavisi kakva nervoza...imam jas dve nervozi ednata e koga pcujam se zivo i divo i imam edna namrshtena faca i ne se deram na site u okolina tuku samo na nekoja nesrekjna licnost :) a drugata nervoza e koa kje ja napraam "facata" si ja jadam ustata,kjutam i odgovaram samo so da i ne...e togas mi se site krivi i sum krajno nekulturna :)...nama posebna licnost sto moze da me smiri,a pomaga sekoj sto kje tresne glupost pa nervozata mi preogja u smea :)
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
ROZA напиша:
Кога сум невозна многу сум повлечена ,онака кул па кој ме познава тогаш му е јасно дека сум нервозна!
Е да, најчесто и јас сум таква ... погледот ми го познаваат поблиските и се потресуваат како ќе изреагирам ако нешто ми преречат ... :star:
 

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Moze da odgovoram obratno.
Jas sum im kriv na eden kup luge koga se nervozni, nadrndani, bez sex, tazni i bez dovolno vnimanie. :je: :je: :je:
A mene....mene najcesto mi e kriv onoj koj ke ja imaa taa cest prv da se javi na telefon, najcesto MA si go sobira ali jebi ga takov i e ksmetot.:kez:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom