Кога сте нервозни кој Ви е крив?

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Ќутлива сум и барам некое ќоше каде можам да вдишам и издишам и избројам до три.

Многу ретко некој да ми дојде на кикс(биволски живци што вели мајка ми),е сега ако некој упорно сака да му се истурам тогаш и си го добива:pishtoldz .
 

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Колку што читам тука повеќето кога сте нервозни криви ви се СИТЕ!.... а сте седнале некогаш онака на бистар ум (смирени кога сте) дека со тоа што го правите можете да повредите некој што ви е навистина близок и кој едноставно ве сака.... и кога сте нервозни.... и кога сте расположени.... и кога сте тажни.... и кога сте среќни.... а во таква нервоза вие таа личност ја терате у три лепе само бидејќи вие сте нервозни поради Х(икс) причина... :raz: .... свајкам кога "е стемнато пред очи" ама сепак би требало да има една невидлива линија.... па на крај крајева таа една личност сигурно дека не може да ви ја влоши вашата нервоза (онака мое мислење) со тоа што ке сака да ви направи муабет.... или да ве гушне.... или да ве гледа.... или било што.... за многу работи во животот да се прават потребни се двајца...
 
Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Koga sum nervozna, nedaj boze da mi izleze nekoj pred oci. Vo takvi momenti odam doma i placam na glas i posle pola cas se izmoruvam od placenje, ocite mi se crveni, glasot zaripnat kako da sum peela na zlatno slavejce:kez:, se tusiram i odam na spienje. I utredenta kako nisto da ne se slucilo :icon_lol:
 

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Почесто ми се дешава да сум нервозна, ако ја нема личноста што ме изнервирала покрај мене тогаш Форчн или Нинџа ме трпат, а ако е тука тој/таа што ме изнервирале е тогаш тие си трпат :) А некогаш знам и на тој/таа што ке ми налета прв да се изнаразвикам ( забрането ми е да чувам нервоза, морам да викам за да ми помине) или да одам да прошетам покрај езеро и слично .
 

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
Зависи кој ме изнервирал ама не се дерам и онака на фин културен начин ќе го ЗАКОПАМ во земја
 

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Во такви ситуации, мене буквално ме нема, не постојам, исчезнувам некаде према внатре....а се истурам,да...се истурам од работа:coffee:
 

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Па све зависи за што сум и на кого сум нервозен!!!
Ако сум нервозен така само од себе тогаш крив ми е првиот човек до мене!
 
Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Моментално сите ми се криви...
 

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
toj sto ke mi prerece nesto vo toj moment :)
 

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.488
Поени од реакции
5.967
Крив ми е секој што ќе ми излезе пред пат :(
 
Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Koga sum nervozna,nikoj osven mene ne mi e vinoven sto sum dozvolila da se iznerviram! Toa pokazuva deka moeto nivo na sebetolerancija padnalo,pa mozam i djigerite da si gi izedam isto mi se faca.
Samo dvajca lugje na Planetava vistinski me nerviraat,verojatno toa im e misijata,da me vadat od koza,a gi sakam i dvajcata najvise u svet!
E koga eden od niv ke me izvadi od petici,obavezno go zbira alot majka mi.
 

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Mnogu mnogu mnogu mozam da istraam...da me nerviraat koj ke stigne i shto ke stigne...ama sekogash nekoj ke naebe koga togah, za site predtoa...a koj mi e kriv...pa nikoj, bidejki ne treba da si dozvolam nikoj da me iznervira...ama sepak toj shto e najmalku kriv si jade popara...najbliskite me znaat shto covek sum i ne se lutat ako im se isturam onaka bez nekoja posebna pricina, bidejki znaat deka tie bile kapkata koja ja prelilo cashata, bidejki posle toa ke se izvinam ako mislam deka sum preterala i ke mi mine nervozata...e toa e zivotot...j*besh li ga...:coffee:
 

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Kriv ne mi e nikoj..kolku i da me iznreviral nekoj cuvam u mene i nikogash ne se isturam na nikoj..dobro sea moze da se desi nekogash da podviknam ama samo zatoa shto me prashuvaat sho mi e u nikoj slucaj ne kazuvam i ne se deram bez pricina
 

Kajgana Shop

На врв Bottom