Кога ве гледаат чудно

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Кога чудно ме гледаат возвраќам со чудно гледање+гратис добиваат дебилен кез, колку да им понаима материјал за муабет:wink:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Кога ќе бидам напушен и влегувам во кафич :pos2:
Мајтап.. па ми се случило еднаш.. Бев успан и одев до кај баба ми со наопаку облечена блуза.. Бев толку успан што не приметив...
А за други работи никогаш не ме гледале чудно, или јас не сум приметил.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
хехе интересна ти е темава :bravo:
и јас повеќе се препознавам во второто, односно дека нешто ми фали што луѓето зјапаат во мене, ако има некој со мене го прашувам што не е во ред со мене, а ако нема, се чувствувам доста неудобно и непријатно:kesa:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Najprvin se poglednuvam da ne sum slucajno izvalkana,da ne imam otpetlano nesto ili skinato i ako utvrdam deka nema nisto od navedenovo,deka se si e vo red,upatuvam eden pogled"ti ne si zdrav/a" i si prodolzuvam bez da se zamaram.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Моето прашање е следново: најнормален ден, одите на училиште/факултет/работа (или било каде) и забележавте дека последните 5-торица што се разминавте ве гледаа чудно (без разлика дали се машки или женски).

Што е прво што си помислувате?
1. Леле гарант денеска сум се пицнал/а перфектно штом луѓево ме меркаат вака.
2. Леле што е финтава, кај сум се флекнал/а, патентот да не ми е откопчан, косава да не ми се раздувана...

Јас 99% второто секогаш го мислам. Колку и да сум среден од дома, пак кога ќе ме загледаат си мислам дека нешто не е во ред со мојот физички изглед. А вие?
Па во ваква ситуација постојат две можности: или е првото или е второто:pos2:... Што ќе си помислам зависи од расположението,ако мислам дека се е во ред и ништо не ми фали или сум свесна за спротивното сигурно ќе дадам објективно мислење, кое и не мора да значи дека е реалното.. Туку лошо е кога си мислиш дека е првото а всушност второто било :vozbud::helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
нз зошто но секогаш помислувам на второто...што не е во ред со мене што сите ме гледаат така??...можеби е поради тоа што не сум навикнат да привлекувам многу многу внимание...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Кога три партии по ред сум Анриал на Кантер и кога почнам да импровизирам кога одговарам :)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Кога ме гледаат чудно ..... секогаш се прашувам што ми фалаи, реагирам зависи од тоа кој ке ме погледне чудно, или ке му се насмевнам или ке му се изнавикам така добро па да има зошто да ме гледаат и другите одоколу:pos2:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..Нејчем таке да ме гледааа!!1 Поише се наоѓам у она второно :toe: Колку и да е све на мене супер, ако некој/а ме загледа чудно одма мислам ~ Што имам на мене? Ова --она~ Неубоо.

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
На една свадба се изморив од играње а и ногата ме болеше, па си ги соблеков штиклите и се фатив на пајдушкото така боса. Сите ме загледаа чудно...ама важно камерата почна конечно мене да ми обрнува внимание, покрај невестата!!:baeh:

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Во зависнос од ситуацијата каде се наоѓам па така првин ке се запрашам што е работата

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кога некој ме гледа чудно му ја пеjам ''Шта ме гледаш тако шта хочеш од мене'' незнам како е насловот на песнава.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
абе :bip: ме боли како ќе ме гледаат гајле ми е .....и ја ги гледам нив ама не се случило до сеа онака да ме загледаат 4-5 души шо ќе сретнам иначе од сабајле да се случи на пр знам шо може да биде само што сум станал не поминале 5 мин сум излегол ни коса гледам ништо...:pos2:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
хаха интересно прашање . најпрвин помислувам дека нешо ми се дешава со косата затоа ме гледаат. а коа ке размислам поубаво немора нешо да ми штрчи , може се да биде најнормално ,а некад и вон нормалата :) , пошо луѓето загледуваат. почнувам од самата себе некогаш така си загледувам по други луѓе без причина. едноставно, очи - шараат наоколу ,ништо страшно

Kajgana Shop

На врв Bottom