Кога ве гледаат чудно

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
прееска како ме изнервира една глупача така... си се враќам јас од матура боса... пошо 20 сати бев на тие штиклите и умрев и си одев ко нездрава боса по улица и чекав такси. И сеа поминвит ова типкава и ми се пулит ко нездрава и јас нормално уште почудно и се пулев и и’ викам: „убо де убо, шо се ѕвериш, еваааа” и ова кутрава се засрами.... така шо ич не се замарам ако некој ме гледал чудно... битно мене ми е убо :travolta:

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
cesto me gledaat cudno, naviknav
Povelete gledajte
ke ja kazam onaa sto razorblade kiss si ja znae
"sto e be? Ne si videl umetnik?" :pos2:

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
сигурно се ментални па не виделе чоек

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Или па имаат проблем некој со животот па гледаат и јас дали го имам истиот.

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Ме гледаат чудно кога наутро по боксерици на терас го хранам кучето..............

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Им ја емитирам Emily од Exorcisam of Emily Rose.... one, two, three, four, five, SIIIIX и ретардирана фаца у пакет :pos:

Не се замарам бе, ако не ги болат очите да зјапаат нека зјапаат.....

Член од
8 мај 2007
Мислења
175
Поени од реакции
0
Епа чим ме гледаат чудно нешо има... и прво ја прашувам мојата другарка шо не е во ред со мене и шо ме гледаат сите чудно... ако ми рече дека нема ништо чудно си продолжувам понатака хехехе не ми е важно многу многу што мислат другите, порано ми беше али сеа не обрнувам внимание. Некогаш и тие љубоморните (иако ништо не им имаш згрешено во животот а има многу такви) те гледаат чудно...:smir:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако некој ме гледа чудно и ја го гледам чудно

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Тоше напиша:
Моето прашање е следново: најнормален ден, одите на училиште/факултет/работа (или било каде) и забележавте дека последните 5-торица што се разминавте ве гледаа чудно (без разлика дали се машки или женски).

Што е прво што си помислувате?
1. Леле гарант денеска сум се пицнал/а перфектно штом луѓево ме меркаат вака.
2. Леле што е финтава, кај сум се флекнал/а, патентот да не ми е откопчан, косава да не ми се раздувана...

Јас 99% второто секогаш го мислам. Колку и да сум среден од дома, пак кога ќе ме загледаат си мислам дека нешто не е во ред со мојот физички изглед. А вие?
Ништо не мислам. На следниот што ќе ме погледне чудно ќе му мафнам :helou:... можда ќе се спријателиме :smir: :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ме гледале чудно само кога имале причина ...
Или сум се пицнала или сум била катасрофа или сум напраила нешто лудо. :devojkr:
Тогаш и јас ги гледам чудно, што има бре они мене да ме буљаат ...

Член од
24 мај 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
кога ме гледаат чидно, јас уште по чудно ги гледам, и незнает шо да прает! А, ак ми се скурчит.. ќе им речам, макар и ќе им пцујам све најмило!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
се вракав од работа и приметив дека многу луге ме загледуваат.си викам “убава сум„затоа ме гледаат лугето.кога стасав дома и кога ме виде маж ми, се згази од смеење.на работа ми беше дојдена внуката и додека пиевме кафе со снаа ми,таа ме црташе по лицево со креон.тие си отидоа а јас брзајки да си одам заборавив да се избришам.заклучив дека кога лугето те загледуваат,мора нешто да ти фали

M

MIL

Гостин
Hohohoho, obicno me zjaat valjda sto sum picnat i denje a jas ustvari odam na rab i se ima sluceno da se izvrtat valjda ne im sekojdnevno da gledaaat mlad decko so naprceno dupence :vozbud:istegan vo kosulka pantaloni i sako i dobro napravena kosicka :pipi: iskreno neznam zosto postojat i takvi luge sto zjaaat po nekoj nebitni vo nivniot zivot ama velat toa sto e ubavo za oci pa i ne e zabraneto za gledanje :kesa:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Ништо не мислам.. Нека зјапаат ако немаат друга работа.. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom