Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Што со ова? Овде се продаваат хрватски акаунти, такви имам на претек. Ми требаат македонски акаунти, и тоа стари, бидејќи на новите не можеш да се кладиш.
Јас имам стар ама немам депозитирано никогаш таму ...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не знаеш дали може да се кладиш? Од кога го имаш? Си се логирал скоро?
Уффф од кога играше работнички квалификации за ЛШ од тогаш ам нз која година е .. иначе можам да се логирам .. ама поради малите коефициенти немам депозитирано .. тогаш имаше покер фрироли и освоив турнир и после тоа направив 480$ ама немав картица и незнаев како да ги извадам и ги стопив сите :D

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Od mene pomalive kvoti favoriti
Anderson, Tsitsipas, Isner
Halep, Svitolina, Barty

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Што со ова? Овде се продаваат хрватски акаунти, такви имам на претек. Ми требаат македонски акаунти, и тоа стари, бидејќи на новите не можеш да се кладиш.
Preku VPN ke
Preku VPN ke se stais na hrvatska adresa , zasto mora makedonski da e akauntot ?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Preku VPN ke

Preku VPN ke se stais na hrvatska adresa , zasto mora makedonski da e akauntot ?
VPN е опасна и небезбедна работа. Многу кладилници ги забрануваат во правилата и имаат право да ти го блокираат акаунтот. Нема теоретска шанса со сумите со кои играм да користам VPN.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
VPN се опасна и небезбедна работа. Многу кладилници ги забрануваат во правилата и имаат право да ти го блокираат акаунтот. Нема теоретска шанса со сумите со кои играм да користам VPN.
Ti treba dobar VPN , ne tie sto se free i ke bide taman.. Eden moj prijatel dolgi godini prodava zabranet Produkt preku VPN

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ti treba dobar VPN , ne tie sto se free i ke bide taman.. Eden moj prijatel dolgi godini prodava zabranet Produkt preku VPN
Сите што сум ги користел биле со плаќање. VPN имаат ограничен број на ИП адреси и многу лесно можат да се лоцираат. Не се исплати ризикот.

Kajgana Shop

На врв Bottom