- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Последниот акаунт ми траеше 2 недели.Колку можиш да уплатиш дури не те лимитират? Вилијам Хил најмногу каснат со коефициенти и граници ама многу брзо лимитират
Последниот акаунт ми траеше 2 недели.Колку можиш да уплатиш дури не те лимитират? Вилијам Хил најмногу каснат со коефициенти и граници ама многу брзо лимитират
Ставре ај намести ја Утрехт 2+ппПоследниот акаунт ми траеше 2 недели.
>Купувам стари акаунти на William Hill со верифициран Skrill. Значи стари акаунти кои не се лимитирани и на кои може да се кладиш.
ПП
Што со ова? Овде се продаваат хрватски акаунти, такви имам на претек. Ми требаат македонски акаунти, и тоа стари, бидејќи на новите не можеш да се кладиш.
Јас имам стар ама немам депозитирано никогаш таму ...Што со ова? Овде се продаваат хрватски акаунти, такви имам на претек. Ми требаат македонски акаунти, и тоа стари, бидејќи на новите не можеш да се кладиш.
Не знаеш дали може да се кладиш? Од кога го имаш? Си се логирал скоро?Јас имам стар ама немам депозитирано никогаш таму ...
Уффф од кога играше работнички квалификации за ЛШ од тогаш ам нз која година е .. иначе можам да се логирам .. ама поради малите коефициенти немам депозитирано .. тогаш имаше покер фрироли и освоив турнир и после тоа направив 480$ ама немав картица и незнаев како да ги извадам и ги стопив ситеНе знаеш дали може да се кладиш? Од кога го имаш? Си се логирал скоро?
MakarovaTeniseri aktivirajte se za utre, pochnuva US Open..
@Stefan-kobe
Preku VPN keШто со ова? Овде се продаваат хрватски акаунти, такви имам на претек. Ми требаат македонски акаунти, и тоа стари, бидејќи на новите не можеш да се кладиш.
Preku VPN ke se stais na hrvatska adresa , zasto mora makedonski da e akauntot ?Што со ова? Овде се продаваат хрватски акаунти, такви имам на претек. Ми требаат македонски акаунти, и тоа стари, бидејќи на новите не можеш да се кладиш.
VPN е опасна и небезбедна работа. Многу кладилници ги забрануваат во правилата и имаат право да ти го блокираат акаунтот. Нема теоретска шанса со сумите со кои играм да користам VPN.Preku VPN ke
Preku VPN ke se stais na hrvatska adresa , zasto mora makedonski da e akauntot ?
Ti treba dobar VPN , ne tie sto se free i ke bide taman.. Eden moj prijatel dolgi godini prodava zabranet Produkt preku VPNVPN се опасна и небезбедна работа. Многу кладилници ги забрануваат во правилата и имаат право да ти го блокираат акаунтот. Нема теоретска шанса со сумите со кои играм да користам VPN.
Сите што сум ги користел биле со плаќање. VPN имаат ограничен број на ИП адреси и многу лесно можат да се лоцираат. Не се исплати ризикот.Ti treba dobar VPN , ne tie sto se free i ke bide taman.. Eden moj prijatel dolgi godini prodava zabranet Produkt preku VPN
Jas neznam sto tolku go barate nego za tenisi, iako ne pisuvam ja pratam temata i deckoto nema povekje od 50% pogodeni tipovi na tenis. Eve vo petokot od tolkava ponuda on vi go pisa tuka samo Edmund i toj eden tip go promasi.Teniseri aktivirajte se za utre, pochnuva US Open..
@Stefan-kobe