Mislenje
Attachments
-
291,6 KB Прегледи: 64
Ili ke bide ili neMislenje
Со добивка не може да те заебат, се додека имаш оригинал ливче не постои сценарио во кое не би те исплатиле. Доколку стварно би можело на тој начин да ти земе добивка тогаш знај дека во истиот момент тој има добиено отказ. Јасно како ден е, не постои опција за кладилницата да не те исплати кога ќе се појавиш со оригиналното ливче ( освен за утнати коефициенти каде што може да стават коеф.1 ). Дури и операторот да ти има сторнирано добитно ливче, тогаш и тоа мора да ти го исплатат.Не знам, ваљда може да настане пиздарија околу подигање добивка, нормално со камери, оригинал ливче едно друго би се средило....али генерално е сељачко нешто да се прави, за кој кур тој да збира поени на туѓи ливчиња? Плус обврска им е нели сите да ги прашуваат дали имаат картичка...ваквите гнаси не ни прашуваат чим не приложуваш.
Postoi scenario kaj sl i bez originao tiket,na karticka moja imav tiket kojsto go frliv u solja posto cekav eden tenis za dobivka ama gubese 3 6 1 5 i 15 40 i naprai cudesen presvrt i ziv ke se izedev.I poso nikoj nemoze da doe so tiketot da podigne cekav 2 do 3 meseci isplata preku telefon i me isplatija.Ova e mozno i bez karticka samo ne e epten sigurna isplatata od nivna strana(nekad i od sumata zavisi)Со добивка не може да те заебат, се додека имаш оригинал ливче не постои сценарио во кое не би те исплатиле. Доколку стварно би можело на тој начин да ти земе добивка тогаш знај дека во истиот момент тој има добиено отказ. Јасно како ден е, не постои опција за кладилницата да не те исплати кога ќе се појавиш со оригиналното ливче ( освен за утнати коефициенти каде што може да стават коеф.1 ). Дури и операторот да ти има сторнирано добитно ливче, тогаш и тоа мора да ти го исплатат.
Bonbona tiket... go prepisuvam momentalno ali nornalno so pomal vlogMislenje
Samo da im pratis pasos ili vozacka treba da e dovolno..ako ti bara kod ke zavrsis rabota sigurno..do togas mozes da igras samo nemozes da vadis.Направив нов акаунт на бет365 и сега за верифицирање има неколку чекори ... Им пратив лична карта и пасош, сега бараат некој верификациски код кој ќе ми го пратат на домашна адреса. Можам да играм, ставив пари на акаунтот и уплатив веќе, али додека не се верифицира неможам да повлекувам пари.
Ќе заврши ли работа овој код или ќе бараат и нешто друго?
Ќе заврши работа сигурно, само понекогаш знае да не дојде писмото. Ако не ти стигне за максимум 2 недели барај да ти пратат ново писмо.Направив нов акаунт на бет365 и сега за верифицирање има неколку чекори ... Им пратив лична карта и пасош, сега бараат некој верификациски код кој ќе ми го пратат на домашна адреса. Можам да играм, ставив пари на акаунтот и уплатив веќе, али додека не се верифицира неможам да повлекувам пари.
Ќе заврши ли работа овој код или ќе бараат и нешто друго?
Немора мислам код на домашна адреса да ти стигни. Јас само верифицирам на Know Your Customer со два чекори што е.Лична Карта и после возачка.Ми стигат парите на скрил без тој кодот на домашна адреса,мора да барам код?Ќе заврши работа сигурно, само понекогаш знае да не дојде писмото. Ако не ти стигне за максимум 2 недели барај да ти пратат ново писмо.
Не мора, некогаш поминува верификацијата без кодот, некогаш го бараат и него.Немора мислам код на домашна адреса да ти стигни. Јас само верифицирам на Know Your Customer со два чекори што е.Лична Карта и после возачка.Ми стигат парите на скрил без тој кодот на домашна адреса,мора да барам код?
KYC na step 1 stavas pasosh posle vozacka i nema problem..mene ne mi baraa povekje.Немора мислам код на домашна адреса да ти стигни. Јас само верифицирам на Know Your Customer со два чекори што е.Лична Карта и после возачка.Ми стигат парите на скрил без тој кодот на домашна адреса,мора да барам код?
Колку можиш да уплатиш дури не те лимитират? Вилијам Хил најмногу каснат со коефициенти и граници ама многу брзо лимитиратКупувам стари акаунти на William Hill со верифициран Skrill. Значи стари акаунти кои не се лимитирани и на кои може да се кладиш.
ПП