LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Пиронкова е повампирена оваа сезона лани беше дупка на дупките , ама сеа игра добро.
Спорт лига ?МИ треба некој квалитетен спортски портал од Словенија ако не се лажам имаше некој таму шо живеат па нека предложат некој
За денес од мене Торпедо - Барис Астана 5,5+
Ја гледав Квитова буквално играше колку да се изигра мечот. Се потврдува златното правило дека недела дена пред Грен Слем не се играат фаворитите. Ја за вечер ја играм Мугуруза-Кабеза Кандела 1, оваа првава гази у задње време, а Кабеза е типичен земјаш и би требало лесно да изгуби.Пројде Кербер, ама Квитова заеба работа со бугарката. Прво ги пишав, Барса Кербер и Ферер, ама ми "фалеа" утакмици да ми кренат уште малце коефициент и ги додадов Квитова и Сити. Еве го и Ферер тупи работа, изгледа се чуваат јакиве играчи за големите турнири што следат.
Тоа е тоа.Ја гледав Квитова буквално играше колку да се изигра мечот. Се потврдува златното правило дека недела дена пред Грен Слем не се играат фаворитите. Ја за вечер ја играм Мугуруза-Кабеза Кандела 1, оваа првава гази у задње време, а Кабеза е типичен земјаш и би требало лесно да изгуби.
w2 sto ti znaci16:00 Dynamo Moscow : HC Yugra - w2 @ 5.79
2 @ 7.00
X2 @ 3.08
Редно е Динамо да киксне
w2 sto ti znaci
jas takov tiket trazam veke 2 meseci nemozam nikako da go najdam , kojznae kaj se sokril mame mu ebemДај бе кажете некој тикет до кај 5-6 коефициент. Да не е многу ризичен сепак...
SportlifeДај бе кажете некој тикет до кај 5-6 коефициент. Да не е многу ризичен сепак...
Кај го најде коеф ....16:00 Dynamo Moscow : HC Yugra - w2 @ 5.79
2 @ 7.00
X2 @ 3.08
Редно е Динамо да киксне
Кај го најде коеф ....
за W2 5.8