- Член од
- 12 септември 2008
- Мислења
- 746
- Поени од реакции
- 533
Какви банкарски трансакции ?Сега кога ќе ве репнат по банкарски трансакции ќе се чудите..
Какви банкарски трансакции ?Сега кога ќе ве репнат по банкарски трансакции ќе се чудите..
Како бре не плаќаш данок со подигање на парите?? Пример имаш 20 долари на нет и сакаш истите да ги извадиш, ако сакаш да ги извадиш ти зима одреден процент, т.е. данок, во никој случај не ги добиваш цели тие 20 долари.Сака да кажи дека дома ќе ви стигни ливче од УЈП за неплаќање данок со парите што ги подигаде од банката со играње он-лајн и ќе мора да го платите во спротивно ќе ве казнат 300 евра.....
Иначе и јас вчера отворив акаунт само ја напишав бројката на пасошот на бет365 и ми се јавија од таму..напрајвме муабет и мислам дека ми го верифицираа акаунтот..ниту копија на лична карта ни ништо....само уште пари треба да ставам во банка и то е то ..
Е сега УЈП прилично не се замараат со малите суми но ако сакаат и тоа можат да го направат
Јас колку што знам не плаќаш десет проценти данок туку одредена мала сума ..по правилно треба да се плати 10% на УЈП во Март секоја година..Како бре не плаќаш данок со подигање на парите?? Пример имаш 20 долари на нет и сакаш истите да ги извадиш, ако сакаш да ги извадиш ти зима одреден процент, т.е. данок, во никој случај не ги добиваш цели тие 20 долари.
Koj ti zema procent ?Како бре не плаќаш данок со подигање на парите?? Пример имаш 20 долари на нет и сакаш истите да ги извадиш, ако сакаш да ги извадиш ти зима одреден процент, т.е. данок, во никој случај не ги добиваш цели тие 20 долари.
Не знам колку % е, ама мислам дека не е и 10%. Нормално не знам пошо никад неам подигнато нели, пошо само ставам.Јас колку што знам не плаќаш десет проценти данок туку одредена мала сума ..по правилно треба да се плати 10% на УЈП во Март секоја година..
Ми имаат праќано на манибукерс до пред 2 години околу 300 долари месечно, 2011 година имав извадено 1600 долари од манибукерс на картичка од стопанска банка, никогаш не ми стасало да платам данок за тоа.Јас колку што знам не плаќаш десет проценти данок туку одредена мала сума ..по правилно треба да се плати 10% на УЈП во Март секоја година..
Бидејќи УЈП не се замараат со ситните риби затоа...и се молам дека и понатаму ќе трајМи имаат праќано на манибукерс до пред 2 години околу 300 долари месечно, 2011 година имав извадено 1600 долари од манибукерс на картичка од стопанска банка, никогаш не ми стасало да платам данок за тоа.
Исто не ти стасува да платиш данок ако подигаш преку вестерн унион, нити преку moneygram...
Плаќаш единствено fees нели за банката шо ти брка работа, или за вестерн унион, или за маниграм ... никогаш 10% данок во ујп
класика...на фудбалите ќе напрајш ќар преку денот...и вечерта на кошарките НБА ќе си еби мајката се со редНе знам колку % е, ама мислам дека не е и 10%. Нормално не знам пошо никад неам подигнато нели, пошо само ставам.
веројатно банката за услугатаKoj ti zema procent ?
Toa ne e danok, Sega nemozam saglam da pisam ne sum na PC . Pokasno ke vi objasnam nekoj raboti, bez panika so ovie od ujp .Бидејќи УЈП не се замараат со ситните риби затоа...и се молам дека и понатаму ќе трај
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 02:48 ---
класика...на фудбалите ќе напрајш ќар преку денот...и вечерта на кошарките НБА ќе си еби мајката се со ред
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 02:50 ---
веројатно банката за услугата
Точно е, јас грешно се изразив, пишав данок а не мислев на тоа. Сакав да кажам дека одреден процент зимаат, ама не зимаат 10% и не не прават ебани у здрав мозок.Ми имаат праќано на манибукерс до пред 2 години околу 300 долари месечно, 2011 година имав извадено 1600 долари од манибукерс на картичка од стопанска банка, никогаш не ми стасало да платам данок за тоа.
Исто не ти стасува да платиш данок ако подигаш преку вестерн унион, нити преку moneygram...
Плаќаш единствено fees нели за банката шо ти брка работа, или за вестерн унион, или за маниграм ... никогаш 10% данок во ујп
Кербер уопште не е ол ин материјал, игра против Кејс, една од најснажните тенисерки на турот. Не дека нема да тепа, ама не е за ол ин, зашо ако се размава Кејс ќе ја снема Кербер од теренот.kerber, ferrer i kvitova all in
Пројде Кербер, ама Квитова заеба работа со бугарката. Прво ги пишав, Барса Кербер и Ферер, ама ми "фалеа" утакмици да ми кренат уште малце коефициент и ги додадов Квитова и Сити. Еве го и Ферер тупи работа, изгледа се чуваат јакиве играчи за големите турнири што следат.Кербер уопште не е ол ин материјал, игра против Кејс, една од најснажните тенисерки на турот. Не дека нема да тепа, ама не е за ол ин, зашо ако се размава Кејс ќе ја снема Кербер од теренот.