Кладилница (Генерална дискусија)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.472
Поени од реакции
24.213
Се мести на големо, точно, ама не може се да биде наместено. Се обидувам да ги најдам тие утакмици каде што според мене постои многу мала веројатност за местење. olaf даде добра поента: Секој ден во секој спорт постојат 1-2-3 изразити фаворити кои не оствариле победа минатото (и предминатото) коло, и тука веројатноста да падне местенка е многу мала.
Интересна теорија, можеби и држи вода.
Јас пак се имам изнаслушано анализи од типот мора да победат за да не испаднат, мора сега да тепаат пошто немаат тепано незнам од кога, па на голманот му се скара женската и затоа ке биди нерасположен, па му борџеле на некој пошто тие лани му попуштиле и така натаму и така наваму. И кога ке видиш пак џабе. Едноставно статистиката е против нас, а таа вели дека на подолг рок статистички нема шанси да бидиш во ќар ако играш повеќе утакици на едно ливче. Исто вели дека и ако играш сингл со поголем коефициент џабе тие. Значи треба да се најди нешто измеѓу за колку толку да си ги изедначиш шансите со кладилницата. Некој тоа го решава како @olaf , некој поинаку, ама скоро сите играат на мал коефициент со големи уплати. Се друго е чисто онака за кеф што би рекле.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Галатсарај денеска играше претежно со резервни и млади играчи и без напаѓач (Ufuk, Dany, Gökhan, Ceyhun, Hakan, Yekta, Engin, Aydераn, Emre, Bruma, Amrabat ), плус Турски куп, плус скоро без публика

Престани да не замараш тука веќе со наместени натпревари!
Па и ова е еден вид на местење,го пуштиле вториот тим за намерно да изгуби:pos::pos:.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Па и ова е еден вид на местење,го пуштиле вториот тим за намерно да изгуби:pos::pos:.
Не не не изгубија бе, намерно нерешено па после намерно на пенали... сите 30 играчи тоа се договориле во отсуство на Дрогба и компанија... да ќарат и они некоја паричка

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Незнам што постигнувате со ова некој стварно се изгубија во ова дали се наместени или и што ако се ти мења нешто тоа не.Тие си местат за нив гајле им ја за тебе дали ќе земеш ти 100 плус или минус... П.С. следен пат ако мислиш дека се наместени не ги играј тргни ги од таму резултати flashscore xscore или кај и да гледаш и готово
--- надополнето: 4 декември 2013 во 01:57 ---
Neznam zosto se opteretuvate so gluposti pocnete kako mene, sekoj den so 20.000 vo betsiti si igram po 1.10 koef i sekoj den po 2000 vo dzeb :cool:
некој ден коа ќе те заебе тогаш ќе те прашам дали ќе ставиш таков коеф :pos:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Еј у 2 саато сабајле се собрало собранието да расправаат за местени ... абе на спиење бе утре треба да станете рано да анализирате, има еден куп утакмици ..... :confused:
Оф топик - Кој ќе биде киксот од Енглезите? Ливерпул, Арсенал, Тотенхем, Јунајтед... јас тотенхем веднаш го бришам но ми мириса и на уште еден кикс од фаворитите.....

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Еј у 2 саато сабајле се собрало собранието да расправаат за местени ... абе на спиење бе утре треба да станете рано да анализирате, има еден куп утакмици ..... :confused:
Оф топик - Кој ќе биде киксот од Енглезите? Ливерпул, Арсенал, Тотенхем, Јунајтед... јас тотенхем веднаш го бришам но ми мириса и на уште еден кикс од фаворитите.....
Тотенхем никогаш не бил голем фаворит ( кладилниците само го прават јак со коефициентите) . Јас би го избегнал Манчестер , само ќе го гледам мечот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Челзи, Сити...

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Do sega ne me zafrknala ni ednas koga igram single so mnogu pari kvoti po 1.1
vcera igrav Sasari 2ka single za 5.000den

Член од
22 јули 2010