Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Za vecer Seltiksi so osnovniot hendikep -14.5 1.90 i LeBron 32.5+ 1.95 mu davaat za plus
Автоматски споено мислење:

Inace koeficientot Lakersi da obezbedat Playoff momentalno e 2.80,. 1.40 e za da ne obezbedat.
Najverojatno i ovaa sezona nema da igraat Playoff.

B

BigMac

Гостин
Inace koeficientot Lakersi da obezbedat Playoff momentalno e 2.80,. 1.40 e za da ne obezbedat.
Najverojatno i ovaa sezona nema da igraat Playoff.
На почеток кога пишував тука дека нема но во плеј ин да влезат ми се смеевте Каков црн плеј оф после сезонава се распаѓа оваа франшиза

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.197
На почеток кога пишував тука дека нема но во плеј ин да влезат ми се смеевте Каков црн плеј оф после сезонава се распаѓа оваа франшиза
Веројатно знаеше дека Дејвис ќе се повреди, секоја чест.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Jas sum zacuden kako si dozvolija povtorno vakva situacija, mozebi doprva nekoj trejd ke gi opravi i ke obezbedat Play in.
No se duri e ciglarot vo ekipa ne mi se naviva za Lakersi, da go nema ciglata vo ekipa bi sakal Lakersi da igraat Playoff i bi uplakjal pari na niv.
Ako nisto barem LeBron vredi da se igra plus.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.122
Корда ин плеј апсолутно валуе, делува како џокоебач, квотата екстра па на нешто ситно 20тина евра

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Си најдов на едно акаунтче 3.79 долари. :icon_lol: Одиме со bankroll challenge, да ги направам 100 до утре сабајле, строго all in играње. Прв бет, Торино да добие, 1.25 коеф, нова состојба ќе биде 4.74.

Сака некој по пиво да се клади дали ќе успеам? :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.197
Си најдов на едно акаунтче 3.79 долари. :icon_lol: Одиме со bankroll challenge, да ги направам 100 до утре сабајле, строго all in играње. Прв бет, Торино да добие, 1.25 коеф, нова состојба ќе биде 4.74.

Сака некој по пиво да се клади дали ќе успеам? :D
Уште на првиот бет ли сакаш да даваш пиво? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom