Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Auuuuuu strasno neverojatno... no tepale vo prodolzenija... so ja imase uplateno ?
Автоматски споено мислење:

1x2 bez prodolzenija ?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.041
Не ми ја прифатија еве сеа прашав, на 2.50 коеф сум ја акнал. Помал бил коеф за со продолженија, а не ни знаев дека има опција со тоа. Јбг тоа е.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
E jbg. Kladilnicite vo Makedonija mislam i za hendikep ne racunaat prodolzenija ?
Автоматски споено мислење:

Tapa. I plus danok 15%... Ne bi se kladel nikogas vo MK kladilnica...

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Скоро 20 год играм кладилница, вака немам паднато тикет до сега.
Aко ти е некоја утеха, пред неколку години имам паднато на Монтепаски Сиена кои беа фаворити 1.30 пред меч и водеа на полувреме 42 (четириесет и два) коша разлика, протов некоја полска екипа. Сега се обидував да го најдам мечот на интернет, ама не можам да се сетам на името на полската екипа.

B

BigMac

Гостин
Aко ти е некоја утеха, пред неколку години имам паднато на Монтепаски Сиена кои беа фаворити 1.30 пред меч и водеа на полувреме 42 (четириесет и два) коша разлика, протов некоја полска екипа. Сега се обидував да го најдам мечот на интернет, ама не можам да се сетам на името на полската екипа.
Не ми е веродостојно тоа 42 коша на полувреме е многу разлика,Монтепаски беше бр 1 во Италија,добар аматерски тим ќе ја одбрани таа предност не па Монтепаски,може биле 24 коша,тоа е веќе достижно.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Zamislete 16 poeni razlika na 1:30 do kraj i te pagja... Kolku e samo neverojatno da vratat 16 poeni za minuta ? Ova mora da e najdobriot Comeback vo istorijata na kosarkata no ne go krunisale so pobeda...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
Zamislete 16 poeni razlika na 1:30 do kraj i te pagja... Kolku e samo neverojatno da vratat 16 poeni za minuta ? Ova mora da e najdobriot Comeback vo istorijata na kosarkata no ne go krunisale so pobeda...
Пиши на youtube T-mac vs Spurs и види што е камбек.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.041
Затоа за вакви ситуации е најдобро онлајн со cashout опција. Како шо ми се спиеше сабајлето у 4 сигурно ќе кликнев на 20 разлика, јебеш 15-20 евра помалце.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.372
Поени од реакции
11.830
И ова регуларна утакмица се смета, така? НБА не се мести, м?
Се во ред, знам дека ќе ми речете дека ако промашел овај или онај ќе завршела 6-7 разлика, знам. Е арно ама од 10 вакви утакмици 1на ќе се погоди за да набилдаат гледаност. Колку само утакмици сум гледал каде што пробале да ги вратат и да ги направат тесни. Последна беше некни Мичел 71 кога ги забоди. Му отепаа слободни давање.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.041
И ова регуларна утакмица се смета, така? НБА не се мести, м?
Се во ред, знам дека ќе ми речете дека ако промашел овај или онај ќе завршела 6-7 разлика, знам. Е арно ама од 10 вакви утакмици 1на ќе се погоди за да набилдаат гледаност. Колку само утакмици сум гледал каде што пробале да ги вратат и да ги направат тесни. Последна беше некни Мичел 71 кога ги забоди. Му отепаа слободни давање.
Нејќев да пишам за да избегнам непотребни дискусии со докажување, али и мене така ми мириса. Дефинитивно не е за кладилниците ова, туку како шо реков за шоу и за афирмација на нивното неофицијално мото "where amazing happens". Милвоки и да изгубеше ништо не му менува, сигурен патник е во плејоф.

Имале многу вакви пресврти низ сезоните, каде што професионални играчи од овој калибар зачудувачки "блокираат" во одбрана со минути.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.372
Поени од реакции
11.830
Izgleda kako mesteno no ako e taka togas zasto ne im pustija i prodolzenija da dobijat ?
Затоа што не е местено да тепаат или изгубат, туку да има забава. И да изгубеше на право Торонто со 3-4 разлика, ќе беше во ред. Крајот ќе беше интересен што уствари е и најбитното за нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom