Barselona hendikep 1 -15.5 1.90
Ke gi zgazat na Real Betis
На почеток кога пишував тука дека нема но во плеј ин да влезат ми се смеевте Каков црн плеј оф после сезонава се распаѓа оваа франшизаInace koeficientot Lakersi da obezbedat Playoff momentalno e 2.80,. 1.40 e za da ne obezbedat.
Najverojatno i ovaa sezona nema da igraat Playoff.
Веројатно знаеше дека Дејвис ќе се повреди, секоја чест.На почеток кога пишував тука дека нема но во плеј ин да влезат ми се смеевте Каков црн плеј оф после сезонава се распаѓа оваа франшиза
Jas sum zacuden kako si dozvolija povtorno vakva situacija, mozebi doprva nekoj trejd ke gi opravi i ke obezbedat Play in.На почеток кога пишував тука дека нема но во плеј ин да влезат ми се смеевте Каков црн плеј оф после сезонава се распаѓа оваа франшиза
Без Дејвис подобро играат ,барем врзале 4 победи.Веројатно знаеше дека Дејвис ќе се повреди, секоја чест.
Ne deka e tesko da pogodis Davis koga ke se povredi.. Stakleni noze ima babanot.. pola kariera e povreden..Веројатно знаеше дека Дејвис ќе се повреди, секоја чест.
Уште на првиот бет ли сакаш да даваш пиво?Си најдов на едно акаунтче 3.79 долари.Одиме со bankroll challenge, да ги направам 100 до утре сабајле, строго all in играње. Прв бет, Торино да добие, 1.25 коеф, нова состојба ќе биде 4.74.
Сака некој по пиво да се клади дали ќе успеам?![]()
1-3 FT easy.Уште на првиот бет ли сакаш да даваш пиво?![]()