- Член од
- 12 ноември 2022
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 1.208
Durant mnogu jak isturil 44 na 22 zemeni shuta, koja efikasnost... nema podobar vo ligata realno
Aко ти е некоја утеха, пред неколку години имам паднато на Монтепаски Сиена кои беа фаворити 1.30 пред меч и водеа на полувреме 42 (четириесет и два) коша разлика, протов некоја полска екипа. Сега се обидував да го најдам мечот на интернет, ама не можам да се сетам на името на полската екипа.Скоро 20 год играм кладилница, вака немам паднато тикет до сега.
На што сум сведок сега
Не ми е веродостојно тоа 42 коша на полувреме е многу разлика,Монтепаски беше бр 1 во Италија,добар аматерски тим ќе ја одбрани таа предност не па Монтепаски,може биле 24 коша,тоа е веќе достижно.Aко ти е некоја утеха, пред неколку години имам паднато на Монтепаски Сиена кои беа фаворити 1.30 пред меч и водеа на полувреме 42 (четириесет и два) коша разлика, протов некоја полска екипа. Сега се обидував да го најдам мечот на интернет, ама не можам да се сетам на името на полската екипа.
Пиши на youtube T-mac vs Spurs и види што е камбек.Zamislete 16 poeni razlika na 1:30 do kraj i te pagja... Kolku e samo neverojatno da vratat 16 poeni za minuta ? Ova mora da e najdobriot Comeback vo istorijata na kosarkata no ne go krunisale so pobeda...
Затоа за вакви ситуации е најдобро онлајн со cashout опција. Како шо ми се спиеше сабајлето у 4 сигурно ќе кликнев на 20 разлика, јебеш 15-20 евра помалце.Zamislete 16 poeni razlika na 1:30 do kraj i te pagja... Kolku e samo neverojatno da vratat 16 poeni za minuta ? Ova mora da e najdobriot Comeback vo istorijata na kosarkata no ne go krunisale so pobeda...
Нејќев да пишам за да избегнам непотребни дискусии со докажување, али и мене така ми мириса. Дефинитивно не е за кладилниците ова, туку како шо реков за шоу и за афирмација на нивното неофицијално мото "where amazing happens". Милвоки и да изгубеше ништо не му менува, сигурен патник е во плејоф.И ова регуларна утакмица се смета, така? НБА не се мести, м?
Се во ред, знам дека ќе ми речете дека ако промашел овај или онај ќе завршела 6-7 разлика, знам. Е арно ама од 10 вакви утакмици 1на ќе се погоди за да набилдаат гледаност. Колку само утакмици сум гледал каде што пробале да ги вратат и да ги направат тесни. Последна беше некни Мичел 71 кога ги забоди. Му отепаа слободни давање.
Затоа што не е местено да тепаат или изгубат, туку да има забава. И да изгубеше на право Торонто со 3-4 разлика, ќе беше во ред. Крајот ќе беше интересен што уствари е и најбитното за нив.Izgleda kako mesteno no ako e taka togas zasto ne im pustija i prodolzenija da dobijat ?