Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Не е за браво работата, треба да научиш нешто. Греота си вака, пари имаш, желба имаш, знаење слабо. Сакаш да ти пуштам типови? Сериозно.
Jas kolku sto imam neprespani nokji poradi NBA ti tolku vlakna na glavata nemas, ama bitno si gi pogodil Spurs na 2.80 koeficient iako ne znaes ni eden igrac od nivnata ekipa.

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Jas kolku sto imam neprespani nokji poradi NBA ti tolku vlakna na glavata nemas, ama bitno si gi pogodil Spurs na 2.80 koeficient iako ne znaes ni eden igrac od nivnata ekipa.
Жива вистина е тоа, не знам ниту еден играч од Сан Антонио, чесен збор. Последен пат кога гледав Сан Антонио уште Тим Данкан и Ману Џинобили играа. А сепак без гледање моите типови се подобри од твоите. На овој акаунт на Нитробетинг депонирав 30 милибиткоини, тоа е некаде околу 500 евра, за една недела ги направив 77 милибиткоини.

Сакаш да ти давам типови да заработиш нешто? Единствен услов е да ги уплаќаш кога ќе ти речам.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Жива вистина е тоа, не знам ниту еден играч од Сан Антонио, чесен збор. Последен пат кога гледав Сан Антонио уште Тим Данкан и Ману Џинобили играа. А сепак без гледање моите типови се подобри од твоите. На овој акаунт на Нитробетинг депонирав 30 милибиткоини, тоа е некаде околу 500 евра, за една недела ги направив 77 милибиткоини.

Сакаш да ти давам типови да заработиш нешто? Единствен услов е да ги уплаќаш кога ќе ти речам.
Ne sakam da gi uplakjam tvoite tipovi, fala mnogu na ponudata.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
B

BigMac

Гостин
За вечер од мене новогодишен еден,среќно
Прегледај го приврзокот 360605
Сега станувам што да видам леброн ми го земал медот за денес друго се дало у пм.Толку од мене за оваа година.Сите да ве служи здравје, да сте успешни во новата година,и секако многу,многу повеќе добивки.

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Od mene za vecerva Filadelfija 2ka 2 koeficient
Гледај и учи како изгледа вистинско кладење, а не Филаделфија и брадата. Научи нешто.

1.jpg
Автоматски споено мислење:

2

2.jpg

3

3.jpg

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.746
Поени од реакции
4.219
Секоја чест ама имаш друга тема за добивки постирај ги таму овие слики, тука ништо не придонесува..

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Postiraj tipovi pred da pocnat pa potoa kurci se...
Па ти понудив да ти ги пуштам, и тоа за џабе, се правеше мангуп. Егото ти е едно десет пати поголемо од паметта. Еве ти за денес, само што едната привршува сега.

4.jpg

Последно уредено:

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Креси 1.70.