Кладилница (Генерална дискусија)

B

BigMac

Гостин
Ne e ednostavno da uplatis 6500€ treba madinja golemi da se ima.
Jas posledno letoto koga bev vo najakoto uplakjav max do 3000€ na tiket, ne se osmeliv ni ednas da odam na pogolema uplata od 3000, iako na raspolaganje imav 15-20k evra i dobro mi odese... taka da sekoja cest 6500€ uplata e mnogu jako.
Vo posledno nurnav mnogu no samo smireno i bez nervozi koj imal pak ke ima.
Автоматски споено мислење:

@BigMac sea samo opusteno imas dobra banka pecali si popoleka...
Имам уплаќано јас и на многу поголеми суми од 6500 ,само многу нерви се губат и многу стресови.Најубаво е полека да се игра да не се форсира секој ден само кога ќе ти паднат во очи утакмиците.

Член од
7 декември 2021
Мислења
61
Поени од реакции
129
Имам уплаќано јас и на многу поголеми суми од 6500 ,само многу нерви се губат и многу стресови.Најубаво е полека да се игра да не се форсира секој ден само кога ќе ти паднат во очи утакмиците.
Sega cekajgo Djokovic na Australia open

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Djokovic da osvoi Australian Open 2.10 i Danska da go osvoi svetskoto prvenstvo vo rakomet 2.10 vkupen koeficient 4.40
dancite se dvojni braniteli na titulata ako osvojat ova ke im bide treta po red...
Mnogu se jaki nikoj osven Francija ne moze da im pruzi otpor...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
Една повреда и лапај крастајца. Незнам шо квота ќе имат од коло во коло ама ако да речеме играш прогресија пример 100к на 1.10 коеф прво коло или како и да почнуваат овие носителите шо и нема да е тој коеф ама да речиме дека од 1/8 1/4 финале ќе е 1.2-1.30 до финале имаш 3-4 дуели и со коеф 1.15,1.15,1.25,1,35 имаш 225к прогресија ако тераш а си заштитен ако предаде се повреди . Со лонг терм бет си минус на ваква квота и тенис општо болје е на овој начин да пукаш ваков бет

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.929
Поени од реакции
30.905
Денеска најдовте нешто?

Kajgana Shop

На врв Bottom