Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.739
Поени од реакции
4.681
На 500.000 уплата ,тикетот ќе носи 800.000 ,данок ти зема на добивката 300.000 -15% 255.000 е ќарот.
Секако ќе треба во 10 кладилници да се уплати никој не ти прима ваква уплата од еднаш.Размислуам и до Србија да отидам нема данок 45000 ќе бидам во плус од тие 2000 на бензин 3000 на ручек,имам добивка 295000 чисти.
дај земи ме и ја да се прошетам, таму имам роднини у Врање, ќе седнеме и у таа ефтината а прејака кафана у Ниш..

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
M.Fall over 4.5 sk @ 1.66

Ceka off info za Black i sea koa go potvrdija deka e out ostanuvat samo on i Bolomboy na centar kaj Oly.Fall go povise koristat a sea mislam deka ke igra nogu poveke radi Jekiri koj kampuva u reketo i koj e isti tip na igrac kako Fall samo so Fall e 1 glava povisok.Motley e out kaj Fener taka da Jekiri ke ima pogolema minutaza so e golem plus za tipo.Прегледај го приврзокот 358728
❌ cudno samo 1 sk a playmakero Walkup 5
Автоматски споено мислење:

Woodard (Hamburg) 11.5 over @ 1.85
Meisner (Hamburg ) 11.5 over @1.85

Mozzart

U drugite e 13.5 i 14.5 i deneska gi nema za Hamburg McCollum i Chields dvajcata najdobri strelci pa Woodard i Meisner upagat u prv plan.Previse sutirat za vaa granica i deneska ocekuvam nekade po 15pta i od dvajcata.Na poslednio mec u Germanija isto taka bez MCCollum i Chields - Meisner 27 Woodard 10 (sut 5/17)
Woodard ✅
Meisner ❌ 10 sut 3/12 i slobodni 3/6
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Евротип е дефинитивно најклошарската кладилница у МКД кај шо ке ставеш поголема сум од 1000 ден (ејјј дешавсло се на 1000 ден ма тикет оф 3/4 играчи да ми намалуват квотите) ти корегират границите и квотите небаре си ставил 1000е (Се да им ебам на тие си работат тамо на верификација)

Банхиди од 1.65 на 1.55
Карабатич од 1.85 на 1.70 (Сега веке и границата од 2.5 на 3.5 променета)

Банхиди 3.5 више ми е зицер денеска.Против Елверум кој нема одбрана и сите солидни пикери го пунат.Каралек 10 и Турнат 4 , Фабрегас 6 и Фраде 4.На првио меч ваа сезона Роста 6 (Банхиди беше оут) а Роста е више дефанзивец него напагач.Има одлична комуникација и игра 2вс2 со Бомбач па очекувам зицери на 6м за Банхиди

Attachments

Член од
2 декември 2022
Мислења
247
Поени од реакции
584
Многу пари се за онлине ,кладилница само.Имам чуство дека 3-0,4-0 ќе заврши утакмицава.
Abe drugar od tolku utakmici na francija li ke stavas 500 k polufinale e ne se budali imas evroliga zbrkaj anadolu i monaco neso nemoj na polufinale ke te boli srce se e igra vecer

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Сакам утре да уплатам 500К на Франција 1 ,1.6 квота е во сите кладилници. Ако фатам во ќар сум 255К незнам дали вреди да се уплати волкава сума на Франција на оваа квота.Од сабајле планирам по 100.000 во Спорт Лајф дур не ми речат дека намалиле квота па ќе идам по други кладилници .
Сто пати боље тип ти е 1Хи0-2, башка околу 1.90 квота.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Пази се на Франција - Мароко, Мароко ти е тим шо одлично се бране и рачунај ќе се бранат со сите сили, ако Франција успее рано да постигне гол и почнат Мароко повеќе да се отварат, ќе паднат ајле голови можеби, ама вака ако пред прво полувреме не поведе Франција, и во второ ќе гледаме мртов фудбал и или ќе има продолжетоци или очекувам мртва победа на Франција некое 1-0 ситно.

B

BigMac

Гостин
Уплатив 400к повеќе неможеше,150к во Моцарт ми примија 3×50.000 на 4 тикети ме одби системот.Во Спорт Лајф 4х50.000,на 5 тикети намалија квота не уплатив.Еден тикети во Евро тип на 50к на вториот намали квота, во Копачка одма на прва уплата на 50к намали квота од 1.6 на 1.35 :).Во Макс бет максимум 5000 ми рече операторот :place:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
Уплатив 400к повеќе неможеше,150к во Моцарт ми примија 3×50.000 на 4 тикети ме одби системот.Во Спорт Лајф 4х50.000,на 5 тикети намалија квота не уплатив.Еден тикети во Евро тип на 50к на вториот намали квота, во Копачка одма на прва уплата на 50к намали квота од 1.6 на 1.35 :).Во Макс бет максимум 5000 ми рече операторот :place:
Брат ми земаш другар и на разни места уплаќате во исто време или сврти за 1 саат уште еднаш пак 2вин последно не прават проблеми пробај ако имаш.

B

BigMac

Гостин
Брат ми земаш другар и на разни места уплаќате во исто време или сврти за 1 саат уште еднаш пак 2вин последно не прават проблеми пробај ако имаш.
Да така е ама тие што работат на авторизација по кладилнициве пратат се маме му ебам.Се разочарав од Копачка на уплата од 50к сингал намалуваат драстично квота,плус не е некоја сомнителна утакмицата тенис челинџер или фудбал 2 лига,се работи за полуфинале на светско,требаше на операторот да му кажам 500 тикети по 100 ден да куца ама немав време.Изгледа кладилнициве не сакаат јаки играчи повеќе им одговараат тикети по 50/100 денари уплата.И живеат од wlt апарати.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
Пази се на Франција - Мароко, Мароко ти е тим шо одлично се бране и рачунај ќе се бранат со сите сили, ако Франција успее рано да постигне гол и почнат Мароко повеќе да се отварат, ќе паднат ајле голови можеби, ама вака ако пред прво полувреме не поведе Франција, и во второ ќе гледаме мртов фудбал и или ќе има продолжетоци или очекувам мртва победа на Франција некое 1-0 ситно.
јас ќе почекам да почне текмата, ако мбапе даде 100% од себе не гледам како франција ќе биде застаната....... текми од вакво значење мора да се остават прво да почнат, франција ќе има изостаноци од првотимци исто најава има кај мароко и треба да се види како ќе започнат...... од една страна франција ја води де шамп веќе повеќе години и тоа многу успешно, а мароко е изненадување на шампионатот, капацитето им е во одбрана, тешко да можат да постигнат повеќе од еден гол така да франција е апсолутен фаворит во натпреварот........ бразил и португалија на последните натпревари беа апсолутни фаворити па видовме како поминаа, така да нека започне еднаш натпреварот......

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
Да така е ама тие што работат на авторизација по кладилнициве пратат се маме му ебам.Се разочарав од Копачка на уплата од 50к сингал намалуваат драстично квота,плус не е некоја сомнителна утакмицата тенис челинџер или фудбал 2 лига,се работи за полуфинале на светско,требаше на операторот да му кажам 500 тикети по 100 ден да куца ама немав време.Изгледа кладилнициве не сакаат јаки играчи повеќе им одговараат тикети по 50/100 денари уплата.И живеат од wlt апарати.
Тука брат се знае се прајш дека не се познаваш со до тебе или зад тебе и викаш чекај бе ало како кај него може кај мене ме кавга урлање викни менаџер не дека операторот е крив ни најмалку. Буквално такви сакаат еве лани на 2 вин не им фаќав суми едноставно најдов формула за правење поени на нивните промоции гнидите ме лимитираа со број на тикети се грижиме за вас, да не имате потреба пд совет,обложувам се одгроворно , немат разбирачка шо е најлошо не сум ја крив шо им лапав награди од 25-30к а трошев 2–3к за таа работа.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
So srekja, zasto ne otide do Srbija ke zastedese 700-800 evra na danok ne se malku pari

Kajgana Shop

На врв Bottom