Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
20 март 2022
Мислења
97
Поени од реакции
324
So srekja, zasto ne otide do Srbija ke zastedese 700-800 evra na danok ne se malku pari
Кај ќе се влечкаше со 10 11.000 евра и на враќање со дупло по граници, не заебавај. Ко за малер ќе те проверат ќе си киниш нервите после.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.918
Поени од реакции
116.334
Кај ќе се влечкаше со 10 11.000 евра и на враќање со дупло по граници, не заебавај. Ко за малер ќе те проверат ќе си киниш нервите после.
Зошто да кинеш, со другар нека појде нека ги стават по пола во џеб и чао.

Член од
20 март 2022
Мислења
97
Поени од реакции
324
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.739
Поени од реакции
4.681
Имав и тоа во план ама немав друштво, работен ден е,и јас со работа неможев,да беше викенд сигирно ќе идев.Не утепа даноков реално
Kako nemase drustvo ebate pederot, neli ti se ponudiv da me zemes da prosetame?

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Евротип е дефинитивно најклошарската кладилница у МКД кај шо ке ставеш поголема сум од 1000 ден (ејјј дешавсло се на 1000 ден ма тикет оф 3/4 играчи да ми намалуват квотите) ти корегират границите и квотите небаре си ставил 1000е (Се да им ебам на тие си работат тамо на верификација)

Банхиди од 1.65 на 1.55
Карабатич од 1.85 на 1.70 (Сега веке и границата од 2.5 на 3.5 променета)

Банхиди 3.5 више ми е зицер денеска.Против Елверум кој нема одбрана и сите солидни пикери го пунат.Каралек 10 и Турнат 4 , Фабрегас 6 и Фраде 4.На првио меч ваа сезона Роста 6 (Банхиди беше оут) а Роста е више дефанзивец него напагач.Има одлична комуникација и игра 2вс2 со Бомбач па очекувам зицери на 6м за Банхиди
Банхиди ✅✅✅

Карабатиц ✅✅✅

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.931
Поени од реакции
30.907
Каква партија на исланѓаните во магдебург :vozbud:

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
2к по чоек е за преку граница ако не се лажам, не би фаќал работа со овие ненормалните.
10k po covek no nikogas ne proveruvaat kolku pari imas...
Ako sepak si skeptik i sakas da odis na najsigurna varijanta togas mozes pola od parite da gi nosis vo dzeb drugata polovina ja stavas vo bagazot i toa e toa...
Jas vo torbica preku ramo vo nekolku navrati sum nosel po 20-30 iljadi evra a sum nosel i treva po 50-100 grama nikogas ne mi ja prebarale torbicata da vidat sto Imam vo nea...
Imav srekja sto po granicite nikogas ne se pogodilo da ima kuce, ako ima kuce odma ke ja namirisa i pokraj toa sto robata e vakumirana nekolku pati...
Vo Germanija me apsea poradi vozenje motor bez vozacka, imav i nesto sitno treva vo mene, gledam od kombe vagjaat kuce go nosat nakaj mene, odma ja vadam trevata im ja davam zatoa sto kuceto posekako ja naogja 1000%...
Автоматски споено мислење:

Касно пиша во 10 сабајле :LOL: следна прилика таман ќе седнеме и со @izimanisnajper на една пијачка
Ni vo sledna prilika ne go zemaj sladoledot so tebe, ke ti bara pari na zaem.

@BigMac so zdravje da se trosat parite, i jas ja uplativ na 1000€. :kafence:

Последно уредено:
B

BigMac

Гостин
10k po covek no nikogas ne proveruvaat kolku pari imas...
Ako sepak si skeptik i sakas da odis na najsigurna varijanta togas mozes pola od parite da gi nosis vo dzeb drugata polovina ja stavas vo bagazot i toa e toa...
Jas vo torbica preku ramo vo nekolku navrati sum nosel po 20-30 iljadi evra a sum nosel i treva po 50-100 grama nikogas ne mi ja prebarale torbicata da vidat sto Imam vo nea...
Imav srekja sto po granicite nikogas ne se pogodilo da ima kuce, ako ima kuce odma ke ja namirisa i pokraj toa sto robata e vakumirana nekolku pati...
Vo Germanija me apsea poradi vozenje motor bez vozacka, imav i nesto sitno treva vo mene, gledam od kombe vagjaat kuce go nosat nakaj mene, odma ja vadam trevata im ja davam zatoa sto kuceto posekako ja naogja 1000%...

Ni vo sledna prilika ne go zemaj sladoledot so tebe, ke ti bara pari na zaem.

@BigMac so zdravje da se trosat parite, i jas ja uplativ na 1000€. :kafence:
Фала другар,само да фаќаме.Нека се множат кај сите.Само ептен нерви кинење е за 204.000 добивка,а улог 400.000.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Фала другар,само да фаќаме.Нека се множат кај сите.Само ептен нерви кинење е за 204.000 добивка,а улог 400.000.
Ne e ednostavno da uplatis 6500€ treba madinja golemi da se ima.
Jas posledno letoto koga bev vo najakoto uplakjav max do 3000€ na tiket, ne se osmeliv ni ednas da odam na pogolema uplata od 3000, iako na raspolaganje imav 15-20k evra i dobro mi odese... taka da sekoja cest 6500€ uplata e mnogu jako.
Vo posledno nurnav mnogu no samo smireno i bez nervozi koj imal pak ke ima.

@BigMac sea samo opusteno imas dobra banka pecali si popoleka...

Последно уредено:
Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Браво. Иначе она во порака шо ти пишав те контактирам сабота недела било тука било преку ФБ дури сега видов немав нотификација добиено.
Немај гајле , снајде се сеа за сеа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom