- Член од
- 7 декември 2021
- Мислења
- 61
- Поени од реакции
- 129
To e na kraj taka I ke zavrsaЛошо почнаа па нагло паднаа, јбг.
To e na kraj taka I ke zavrsaЛошо почнаа па нагло паднаа, јбг.
Zasto popravno koga Lenard vekje ti gi dade a ima vreme za Klipersi ds tepaat so 6Vo zivo Kawhi 22.5+ zicer e vekje ima 8 poeni na 6 minuti do kraj na vtora cetvrtina...
Автоматски споено мислење:
Heat -8.5 popraven single
Klipersi -5.5 1.90
Vo zivo Kawhi 22.5+ zicer e vekje ima 8 poeni na 6 minuti do kraj na vtora cetvrtina...
Автоматски споено мислење:
Heat -8.5 popraven single
3/4Houston - Portland 228.5+ 1.90
Vo zivo kanter strajk G2 da ja dobijat vtorata mapa 1.90
Ke bide neizvesna vtorata mapa no treba da odi vo korist na G2 mnogu jako igraat denes.
За вечер Клеј овер и Феникс фикс на ситно ги играв, ќе видиме сабајле.Mene vo posledno vreme mnogu losho mi odi, se opustiv mnogu i brzo trgna kon losho.
Sea nekoe vreme ke ja smiram topkata i ke igram progresija na 2 koef so poceten vlog 20-30€ ama na tenane, samo odbrani utakmici dve tri na den.
Феникс играт без Букер не би ги играл јас,утре има подобри утакмици денес може да се скокне денот за играње.За вечер Клеј овер и Феникс фикс на ситно ги играв, ќе видиме сабајле.
Te pratam so Klay 21.5+ i go dodavam Morant 28.5+ na 200 evraЗа вечер Клеј овер и Феникс фикс на ситно ги играв, ќе видиме сабајле.
Знам видов, и Окоги исто, се мислев Бриџес овер али на крај фикс.Феникс играт без Букер не би ги играл јас,утре има подобри утакмици денес може да се скокне денот за играње.