А на бет365 му е страв нешто денес да отворат...
А на бет365 му е страв нешто денес да отворат...
Брат ако играш у нашиве клаџи би ти препорачал да бркаш х-1 2-4 или х-2 2-4, добри квоти има така да одбери си некои фаворити со 1.5 или 1.6 за победа и пробај им се.Predlozi za utre , sistemski tiket 3/6 ili 4/7 so fiksni , za na pogolema uplata.
И кај мислиш дека ќе биде понудена за да ја одиграш?NUBLENSE - COLO COLO .
Gostite so 17 pozitivni na covid , im go pisuva toa i na oficiajalnata na fb
Ја гледам, овие Виталити се пропаднат тим.CS GO во живо
Vitality да победи 2-0 против Extra Salt 3 коефициент вреди да се изигра ова
Vo sekoja kladilnica ja ima vo ponuda , koef ~2И кај мислиш дека ќе биде понудена за да ја одиграш?
Ја гледам, овие Виталити се пропаднат тим.
Никаков напредок немаат последниве месеци.
Преспори напади, катастрофална одбрана, почетнички грешки. Како да гледам некој low-level тим.
На 2вин ја уплатив пред неполни 2 часови, не ми направија никаков проблем.Не знам каде ја гледаш, ама ако ја гледаш по билтени да знаеш дека кога ќе идеш да уплатиш ќе биде блокирана.
Еве од останатите кладилници каде може да се најде и колку е квота.
Прегледај го приврзокот 294000
Уште ја држат квота 2.На 2вин ја уплатив пред неполни 2 часови, не ми направија никаков проблем.
Акаунтот кај овие го чувам најмногу за ситуации: кога секаде паѓаат коефициенти/се зголемуваат хендикепи и блокираат. Овие нон стоп спијатУште ја држат квота 2.
Па кога нејќат да платат за услуги или па некој да им работи мењање квоти ќе си патат.Акаунтот кај овие го чувам најмногу за ситуации: кога секаде паѓаат коефициенти/се зголемуваат хендикепи и блокираат. Овие нон стоп спијат