Се слагам ама Струга имат амбиции за Европа од она шо јас го знам а и последната со ЃП го покажа то мислам слеп ќе прогледаше шо се дешаваше таму последните 15 минутиПрегледај го приврзокот 293794
Struga 1.95 favorit so Shkupi ne bi rekol.
Sekogash Shkupi bil vo dobri odnosi so Gjorce i deka tolku lesno kje dobie Struga denes se somnevam. Tie se tie koj treba pod pritisok da igraat i tuka ja gledam prednosta na Shkupi
Со кој состав ќе играат ракометарите против Финска? (старците што и ја дупнаа главата на Данска, или овие фатените во рацете што се вратија со дупната глава од Данска )Прегледај го приврзокот 293794
Struga 1.95 favorit so Shkupi ne bi rekol.
Sekogash Shkupi bil vo dobri odnosi so Gjorce i deka tolku lesno kje dobie Struga denes se somnevam. Tie se tie koj treba pod pritisok da igraat i tuka ja gledam prednosta na Shkupi
И Ѓорче има амбиции и се посилни и во федерација и имаат повеќе пријателски тимови од Струга. Фул состав ШкупиСе слагам ама Струга имат амбиции за Европа од она шо јас го знам а и последната со ЃП го покажа то мислам слеп ќе прогледаше шо се дешаваше таму последните 15 минути
Pa i so mladincite treba da gi zgazat finska..Со кој состав ќе играат ракометарите против Финска? (старците што и ја дупнаа главата на Данска, или овие фатените во рацете што се вратија со дупната глава од Данска )
Треба, само што овие не ми држат струја за голема уплата...Pa i so mladincite treba da gi zgazat finska..
abe tipov ti e za Shupi da dade gol?Прегледај го приврзокот 293800
Ete kako na dolg rok kje ste vo plus. Kvotite na moja strana ochekuvano, i da nevlezi sepak 1.60 padna za struga nonsense
abe tipov ti e za Shupi da dade gol?
Утакмицата беше типична 50-50 нема сомнеж во тоа секако дека валуе беше на Шкупи во тој момент кога имаш 1.8 на х2 затоа и ти реков се слагам одев на варијанта да не им пуштат братски,мене ми беа битни Силекс и пред се Борец то ме интересираше Струга мање вишеПрегледај го приврзокот 293800
Ete kako na dolg rok kje ste vo plus. Kvotite na moja strana ochekuvano, i da nevlezi sepak 1.60 padna za struga nonsense
50-50 deka Shkupi ne se zamaraja. Da se zamaraja tuka 2 koef treba da bidi za 2ka, neka si igraat pak na 1.70 i 1.90 kecovi neznam shomislat .Утакмицата беше типична 50-50 нема сомнеж во тоа секако дека валуе беше на Шкупи во тој момент кога имаш 1.8 на х2 затоа и ти реков се слагам одев на варијанта да не им пуштат братски,мене ми беа битни Силекс и пред се Борец то ме интересираше Струга мање више
0-1 конеченВреди да се проба МЛБ -
Метс-Ред Сокс двојка 3 квота е