Знам дека за Х беше имав некое инфо ама куричинаЕден интересен дуел од Хрватска 2,
пред почеток квотата за 3+ од 2 на 3 скокна,а 2+прво беше околу 4-5 квота.
Нормално хрватските доктори си одиграа 5+ прво
Ја одиграв чисто 3+ контра букмејкерите сингл за 3 квота,ме интересираше дали до толку се утепани,пошто гледајки табела и досегашни дуели не е дека до толку незнаат голови да даваат...
![]()
![]()
Прегледај го приврзокот 287717
Mislam deka pinnacle posekako nema dobra ponuda na nba igraci.ima nekoj sto igra na pinnacle tuka?
gledam za svedska, ne davaat nba igraci, a vo drugi regioni gi ima vo ponuda.
dali imaat razlicna ponuda po regioni?
КопачкаВо која кладилница? Од овдешните само банана кик ја даваја во понуда..
Уште еднаш ќе кажем со претпазливост дан е навлакуша после она вчера што влезе се во знак..
Мада и гг3+ може да идеLevante vs. Valencia GG @ 1.70
2,20...Некој што прати кошарка да каже зошто за Фенер е скокната на 2.10 квота?
Од тоа што пратам во добраформа се во Европа,не би требало да се бољи од Валенсија?
Махмутоглу,Гудурич и резервниот плеј Перез не играат денес.2,20...
Ако има Фенер повредени онда вреди кец на некој тикет можеби..
Ако нема....
Има валуе за двојка ваљда
gi imam betway i 365 za igranje,Mislam deka pinnacle posekako nema dobra ponuda na nba igraci.
Patem na betway imas igraci i ponudata im e taman.
Мене повеќе ми мириса дека ќе ја свртат Белчатов од 1 во 2Jagiellonia 2 u 1 segde e blokirana..
Moj sovet ako e 0-1 probajte ja 1..
Vaka nikogas ne izlagaat koga sekoj ke ja doznae ama aj..
Mu se dumam na LeBron 28.5+Не можам да верувам 2 кола одмара и губи 2:0 бев спремен куќата да ја ставам на него денес...
@ilz дај нешто кошарка да ги вратам париве.
Може да иде, математички е малку возможно 3 по ред да е слаб, башка имаше време за одмор после Allstar....Mu se dumam na LeBron 28.5+
Dolgo vreme go nemam igrano, mislam deka ke ja podkrene sea malku formata, ne moze vo kontinuitet da bide tolku slab...
Нц, не играв ништо од тенисиве, ако би играл ваљда Рублев + гејмови би го играл..ама ете, ептен некако тапа денеска изиграИскочи Басилашвили 3.20 а Рублев заеба 1.5, тенис.... @dragonsky се надевам не го играше Рублев
Може да иде, математички е малку возможно 3 по ред да е слаб, башка имаше време за одмор после Allstar....