Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Mike James 17.5+
Vecer protiv Milano,go izbrka Mesina kako kuce od Milano posto ne mu trebal takov igrac ko nego sebicen.Sekad e motiviran plus protiv niv i da ne bese u malce poslaba forma radi poslednive slucki sto mu se desija(familijarni problemi) bi go tovarel i na posolidna uplata,vaka za vo nekoj tiket mi e soliden tip deneska.
21 :icon_mrgr:
Поуката од денес, веќе нема играчи на сериозни ливчиња, матер им ебам преварантска.

За утре:
Ефес T1 84.5+ 1.85
Во страшна форма се Турците, иако викендов изгубија од Афион Беледије, ги одморија главните играчи како Мицич, Ларкин, Бубуоа.. Жалгирис не игра во спор ритам и често знае да одигра на доста поени, а Ефес тоа може да го казни. Минатите 5 утакмици ја имаат поминато оваа граница, а на домашен терен сите последни 5 меча се над оваа граница. Очекувам да ја кренат за некој поен до утре.
Басконија Т1 79.5+ 1.90
Истото важи и за Басконија. Добра домашна екипа (само еднаш на последните 10 утакмици не ја поминале границава), играат со Баерн што не блеска во дефанзива и е во добар напаѓачки ритам така да не очекувам да ја умртват утакмицата. На ситно ќе ја испратам и 1&+, добра граница е.
Зенит 2 1.80
Ги гледав викендов со Химки, изгубија доста аматерски, а и со Реал минатата недела, се вратија од голем недостаток и контролираа се до крај, во последните 2 минути паднаа и изгубија. Пангос игра во добар ритам, гостуваат на Олимпијакос без публика (ако имаше публика ќе беше друга ситуација), кои се во лоша форма и имаат само една победа против грогираната Ѕвезда минатото коло, и 4 порази на минатите 5 меча а и на домашен терен.
Фенер Т2 84.5+ 1.90
Валенсија доста слабо брани сезонава, кој стигне им дава по 80тина поени. Викендов со Манреса успееа да примат 82, така што не гледам зошто Фенер што е во опасна форма (минативе 3 меча има по 95 поени просек) не може да изигра на ниво и би требало да победи тука.
Teska prevara se igracite pogotovo u evropska kosarka,ali ima nekade kade sto ima dobar value i vredi da se odigra i na nekoj tiket.Ali najteski se za pogoduvanje ako bi pravele muabet pomegu NBA i niv....

Утре Рублев и Басивашвили, за 10к имате 50к.
Басилашвили?
Не дека Фриц е играчиште...ама Басилашвили е ептен...неквалитетен тенисер во последнава година.
Ме изненади вака што гледам некој сигурен во Басилашвили пошто баш се мислев дали да го играм Фриц.

Басилашвили?
Не дека Фриц е играчиште...ама Басилашвили е ептен...неквалитетен тенисер во последнава година.
Ме изненади вака што гледам некој сигурен во Басилашвили пошто баш се мислев дали да го играм Фриц.

Коефициентот е 3.20, Фриц има 100 минути играно повеќе а Басивашвили е играчиште што газеше во 2018/2019, падот во последниов период му беше поради тоа што имаше приватни проблеми по дома за наводно силување.

На турниров после долго време изгледа психички спремен и оправен а башка на име ко Федерер колку и да е аут треба да си со страшна психа да спасиш меч топка и да направиш пресврт...

Коефициентов е поклон и вреди да се проба.

и Делбонис 1,53 има.
Доста му е на ова Руне има само 17 години и додека играше со Пер го гледав само се смее, а и не е којзна што барем според мене така да мислам Делбонис ке го демантира денеска ако е малку сериозен. :)

Jagiellonia 2 u 1 segde e blokirana..
Moj sovet ako e 0-1 probajte ja 1..
Vaka nikogas ne izlagaat koga sekoj ke ja doznae ama aj..

Кој рече дека е блокирана ?! 27 е квота ...
Во која кладилница? Од овдешните само банана кик ја даваја во понуда..
Уште еднаш ќе кажем со претпазливост дан е навлакуша после она вчера што влезе се во знак..

Уште еднаш ќе кажем со претпазливост дан е навлакуша после она вчера што влезе се во знак..
Гостин прв дава гол и 1 конечен квота 18 во СЛ помала квота е а и посигурна варијанта неморат да е 2во1

Њукасл-Астон Вила X за похрабрите, а од 0-2 гола за оние помалку храбрите. :P

Eve vi 42 kvota na yonibet lapajte :D
1615559867577.png

..банана кик?
Автоматски споено мислење:

Некој што прати кошарка да каже зошто за Фенер е скокната на 2.10 квота?
Од тоа што пратам во добраформа се во Европа,не би требало да се бољи од Валенсија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom