Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Mike James 17.5+
Vecer protiv Milano,go izbrka Mesina kako kuce od Milano posto ne mu trebal takov igrac ko nego sebicen.Sekad e motiviran plus protiv niv i da ne bese u malce poslaba forma radi poslednive slucki sto mu se desija(familijarni problemi) bi go tovarel i na posolidna uplata,vaka za vo nekoj tiket mi e soliden tip deneska.
21 :icon_mrgr:
Поуката од денес, веќе нема играчи на сериозни ливчиња, матер им ебам преварантска.

За утре:
Ефес T1 84.5+ 1.85
Во страшна форма се Турците, иако викендов изгубија од Афион Беледије, ги одморија главните играчи како Мицич, Ларкин, Бубуоа.. Жалгирис не игра во спор ритам и често знае да одигра на доста поени, а Ефес тоа може да го казни. Минатите 5 утакмици ја имаат поминато оваа граница, а на домашен терен сите последни 5 меча се над оваа граница. Очекувам да ја кренат за некој поен до утре.
Басконија Т1 79.5+ 1.90
Истото важи и за Басконија. Добра домашна екипа (само еднаш на последните 10 утакмици не ја поминале границава), играат со Баерн што не блеска во дефанзива и е во добар напаѓачки ритам така да не очекувам да ја умртват утакмицата. На ситно ќе ја испратам и 1&+, добра граница е.
Зенит 2 1.80
Ги гледав викендов со Химки, изгубија доста аматерски, а и со Реал минатата недела, се вратија од голем недостаток и контролираа се до крај, во последните 2 минути паднаа и изгубија. Пангос игра во добар ритам, гостуваат на Олимпијакос без публика (ако имаше публика ќе беше друга ситуација), кои се во лоша форма и имаат само една победа против грогираната Ѕвезда минатото коло, и 4 порази на минатите 5 меча а и на домашен терен.
Фенер Т2 84.5+ 1.90
Валенсија доста слабо брани сезонава, кој стигне им дава по 80тина поени. Викендов со Манреса успееа да примат 82, така што не гледам зошто Фенер што е во опасна форма (минативе 3 меча има по 95 поени просек) не може да изигра на ниво и би требало да победи тука.
Teska prevara se igracite pogotovo u evropska kosarka,ali ima nekade kade sto ima dobar value i vredi da se odigra i na nekoj tiket.Ali najteski se za pogoduvanje ako bi pravele muabet pomegu NBA i niv....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Утре Рублев и Басивашвили, за 10к имате 50к.
Басилашвили?
Не дека Фриц е играчиште...ама Басилашвили е ептен...неквалитетен тенисер во последнава година.
Ме изненади вака што гледам некој сигурен во Басилашвили пошто баш се мислев дали да го играм Фриц.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.064
Поени од реакции
4.096
Басилашвили?
Не дека Фриц е играчиште...ама Басилашвили е ептен...неквалитетен тенисер во последнава година.
Ме изненади вака што гледам некој сигурен во Басилашвили пошто баш се мислев дали да го играм Фриц.
Коефициентот е 3.20, Фриц има 100 минути играно повеќе а Басивашвили е играчиште што газеше во 2018/2019, падот во последниов период му беше поради тоа што имаше приватни проблеми по дома за наводно силување.

На турниров после долго време изгледа психички спремен и оправен а башка на име ко Федерер колку и да е аут треба да си со страшна психа да спасиш меч топка и да направиш пресврт...

Коефициентов е поклон и вреди да се проба.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.502
Поени од реакции
10.181
baskonia - baern, evroliga, 155 under @ 1.86, yoni

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
и Делбонис 1,53 има.
Доста му е на ова Руне има само 17 години и додека играше со Пер го гледав само се смее, а и не е којзна што барем според мене така да мислам Делбонис ке го демантира денеска ако е малку сериозен. :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.377
Jagiellonia 2 u 1 segde e blokirana..
Moj sovet ako e 0-1 probajte ja 1..
Vaka nikogas ne izlagaat koga sekoj ke ja doznae ama aj..

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.377
Кој рече дека е блокирана ?! 27 е квота ...
Во која кладилница? Од овдешните само банана кик ја даваја во понуда..
Уште еднаш ќе кажем со претпазливост дан е навлакуша после она вчера што влезе се во знак..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
Уште еднаш ќе кажем со претпазливост дан е навлакуша после она вчера што влезе се во знак..
Гостин прв дава гол и 1 конечен квота 18 во СЛ помала квота е а и посигурна варијанта неморат да е 2во1

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.813
Поени од реакции
2.358
Њукасл-Астон Вила X за похрабрите, а од 0-2 гола за оние помалку храбрите. :P

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Eve vi 42 kvota na yonibet lapajte :D
1615559867577.png

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
..банана кик?
Автоматски споено мислење:

Некој што прати кошарка да каже зошто за Фенер е скокната на 2.10 квота?
Од тоа што пратам во добраформа се во Европа,не би требало да се бољи од Валенсија?

Kajgana Shop

На врв Bottom