Кладилница (Генерална дискусија)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
За вечер НБА играчи..

Џереми Грант 23,5+
Не играше 3 текми, се враќа, го нема Грифин, одлична граница е, ќе земе преку 20 шута..

Кари 30,5+
Исто така ќе земе над 20 шута, според мене ќе биде тука на граница 32-33 поена, ќе се надигрува со Пол Џорџ и башка во форма е курето, ќе има кураж по освената титула во 3ки на НБА Ал Старот..

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.976
Поени од реакции
23.896
CS:GO
BIG vs. FunPlus Phoenix -6.5 Rounds Handicap @ 1.83 (bet365)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Само Дурант нема да им игра?
Селтикс се во тапа форма колку што знам сезонава?
KD go odmaraat i nežni se kon nego za vo plejofot da bide 4udovište.

Novoto BOMBA zasiluvanje Griffin nema da debitira vecerva za Nets. Pocnal odma da trenira so ekipata taka da naredna ili ponaredna utakmica ke debitira.

Jeff Green i Luwawu Cabarot se upitni za vecerva, ama ovie ne pravat skoro pa i nikakva razlika dali ke igraat ili ne.

Na poslednite 11 utakmici, bez KD imaat 10 pobedi i 1 poraz, a toj edniot poraz bese koga osven KD, i Irving bese out, da igrase Irving i taa utakmica veruvam win streak 11 ke bea momentalno ama nmv...

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Mike James 17.5+
Vecer protiv Milano,go izbrka Mesina kako kuce od Milano posto ne mu trebal takov igrac ko nego sebicen.Sekad e motiviran plus protiv niv i da ne bese u malce poslaba forma radi poslednive slucki sto mu se desija(familijarni problemi) bi go tovarel i na posolidna uplata,vaka za vo nekoj tiket mi e soliden tip deneska.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.514
Ajman Club - Shabab Al-Ahli Dubai FC T2 2+ во живо околу 2.1 коеф

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Vo Hjuston bolnica, prethodnata utakmica ja igraa so samo 8 igraci, slicna e situacijata i vecerva imaat mn povredeni i upitni igraci.
Vo serija se od 13 porazi po red, Wall treba da odi fiksno plus bidekji ednostavno nema koj drug da stava poeni, ke siluva Wall, na prethodnata utakmica koga bese slicna situacijata protiv Nets zede 30 shutevi. Isto i Oladipo bi trebalo da troshi mn preku 20 shuta ama toj e tapa igrac i ne go igram nikogas. Podobra opcija e Wall, ama uste ne go davaat vo ponuda...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Швед немало да игра за Кимки денес, така да мислам МеККолум треба да помине граница 15,5 на бет365.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Nymburk deka ke tepaat so 21+ ne veruvam. Ama ako zapnat vo edna cetvrtina 15+ da im napravat ima sansa.
Vo zivo e fiks -9.5 Nymburk. Trpajte ke gi otkornat vo vtoro poluvreme.
Автоматски споено мислење:

Osnovniot hendi bese 22.5 23.5 pred pocetok.

Jas ja nastegav ubavo sea na -9.5.

Attachments

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Дали ЦСКА (кошарка) има некои повредени/недостапни играчи што губат вака од Милано?
Пошто ако да...требало порано да кажете да бркаме двојка :D

Не пратам ептен кошарка, ама вака од тоа што гледам состави од претходните утакмици и сега, им фалат изгледа некои?

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.514
И јас и влетав на ЦСКА, одам да го препуштам тоа што остана од тикетот оти овие ќе го јадат квалитетно.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Nymburk deka ke tepaat so 21+ ne veruvam. Ama ako zapnat vo edna cetvrtina 15+ da im napravat ima sansa.
Vo zivo e fiks -9.5 Nymburk. Trpajte ke gi otkornat vo vtoro poluvreme.

Osnovniot hendi bese 22.5 23.5 pred pocetok.

Jas ja nastegav ubavo sea na -9.5.
Si vleze mn lesno.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
ин лајв ја врти тим.............ваљда

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.514
Играј на нашите ќе ги посерат од голови (пр.на светско), играј против нив ќе тепаат, тибам репрезентацијата опака.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Mike James 17.5+
Vecer protiv Milano,go izbrka Mesina kako kuce od Milano posto ne mu trebal takov igrac ko nego sebicen.Sekad e motiviran plus protiv niv i da ne bese u malce poslaba forma radi poslednive slucki sto mu se desija(familijarni problemi) bi go tovarel i na posolidna uplata,vaka za vo nekoj tiket mi e soliden tip deneska.
21 :icon_mrgr:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Миротич 16.5+ 1.87
Минатите 5 утакмици ја поминува оваа граница, се врати во ритам. Со Реал е секогаш многу мотивиран, вреди да се игра на оваа граница, пола од овие поени ќе бидат слободни само.
Норис Кол 13.5+ 1.87
Отворена брза кошарка му одговара на ваков дивјак, а Алба е идеална шанса за тоа. Не игра Лајти кај Асвел така што може да земе уште некој шут плус. Редовно пребацува во последно време.
Барселона Т2 79.5+ 1.88
Очекувам победа на Барса и лесни 80 поени. Играат во подобар ритам, а и реално подобра екипа се од Реал иако не се знае ништо во дербиња. Пред месец дена во купот им дадоа 88.
Зиелона Гора 88.5+ 1.97
Welcome to the wild wild west, ВТБ лига каде што е тешко да видиш одбрана. Зиелона има 5/5 овери на оваа граница минативе мечеви, од кои што две стотки. Енисеј не важи за дефанзивна екипа, примија 100 и 90 во претхдоните две утакмици, а на првиот меч Зиелона на гости им убаци 94 поени. Што би рекле професионалците, има value на оваа квота :icon_mrgr:
Поуката од денес, веќе нема играчи на сериозни ливчиња, матер им ебам преварантска.

За утре:
Ефес T1 84.5+ 1.85
Во страшна форма се Турците, иако викендов изгубија од Афион Беледије, ги одморија главните играчи како Мицич, Ларкин, Бубуоа.. Жалгирис не игра во спор ритам и често знае да одигра на доста поени, а Ефес тоа може да го казни. Минатите 5 утакмици ја имаат поминато оваа граница, а на домашен терен сите последни 5 меча се над оваа граница. Очекувам да ја кренат за некој поен до утре.
Басконија Т1 79.5+ 1.90
Истото важи и за Басконија. Добра домашна екипа (само еднаш на последните 10 утакмици не ја поминале границава), играат со Баерн што не блеска во дефанзива и е во добар напаѓачки ритам така да не очекувам да ја умртват утакмицата. На ситно ќе ја испратам и 1&+, добра граница е.
Зенит 2 1.80
Ги гледав викендов со Химки, изгубија доста аматерски, а и со Реал минатата недела, се вратија од голем недостаток и контролираа се до крај, во последните 2 минути паднаа и изгубија. Пангос игра во добар ритам, гостуваат на Олимпијакос без публика (ако имаше публика ќе беше друга ситуација), кои се во лоша форма и имаат само една победа против грогираната Ѕвезда минатото коло, и 4 порази на минатите 5 меча а и на домашен терен.
Фенер Т2 84.5+ 1.90
Валенсија доста слабо брани сезонава, кој стигне им дава по 80тина поени. Викендов со Манреса успееа да примат 82, така што не гледам зошто Фенер што е во опасна форма (минативе 3 меча има по 95 поени просек) не може да изигра на ниво и би требало да победи тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom