- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Се според квотите искочи денес, дури и Сигмунд и Кенин тепаа.
Конечно еден ден како што треба.
Конечно еден ден како што треба.
180 евра сум минус од овој викенд, сите ми се смееја.![]()
Колку да доловам ефект го напишав, не дека ми се смееше некој.
Сите ми се смееа бе? Кој ти се смееше? Мене само жена ми ми се смее кога ќе ме види како ми се плаче после некој ужасен ден.![]()
не сум проверил, али да не има некоја короносана од главните ракометарки па да им скокнал коеф..Champions league handball women
vipers vs csm bucuresti
odds on vipers are 2.15, should be 1.20 lol
plays in 4 days
bet365 fked up odds and everyone followed them
Ретко кога пратам друг спорт освен фудбал,али има ли некој што прати женски ракомет да напише нешто во врска со оваа утакмица ?
Немат ни да се одиграт изгледа поради протоколите во НорвешкаChampions league handball women
vipers vs csm bucuresti
odds on vipers are 2.15, should be 1.20 lol
plays in 4 days
bet365 fked up odds and everyone followed them
Ретко кога пратам друг спорт освен фудбал,али има ли некој што прати женски ракомет да напише нешто во врска со оваа утакмица ?
не се уплаќа на женски тенис.. Ете Подорошка ја изгази Свитолина, а оваа 1,20 имаше квота.. Нејсе, пре би ги фрлил парите у живо кога играат да уплаќаш на прогресија брејк.. по милион брејка прават жениве..Ideme Trevisan, ebem ti zenski tenis, trcaj za 30€ na 5 koef.
Iskreno odam ovde na iznenaduvanje, zeni ti se ova, ne sum uplatil tenis od Petok, neka trca pa sto bide neka bide
бато дај за денес 2ца да ги препишеме
Ideme Trevisan, ebem ti zenski tenis, trcaj za 30€ na 5 koef.
Iskreno odam ovde na iznenaduvanje, zeni ti se ova, ne sum uplatil tenis od Petok, neka trca pa sto bide neka bide
Затоа е тука шварци да подари доста поени втор сет..... Неочекувано ама сери буквално сега малиотТим не делува дека има енергија за долг меч, 55% од ударите на бекхенд му се слајсови, тешко да го сврти мечот.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk