Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Се според квотите искочи денес, дури и Сигмунд и Кенин тепаа.
Конечно еден ден како што треба.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Искочи се оти јас не играв. Еден ден ќе решам да одам на јака уплата, па Јунајтед и Ливерпул доживуваат фијаско какво шо им се дешава еднаш во 50 години на вакви клубови. 180 евра сум минус од овој викенд, сите ми се смееја. :(

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
180 евра сум минус од овој викенд, сите ми се смееја. :(
:pos:

Сите ми се смееа бе? Кој ти се смееше? Мене само жена ми ми се смее кога ќе ме види како ми се плаче после некој ужасен ден. :D
Автоматски споено мислење:

Инаку, многу ми е секси Колинс. :love:

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
:pos:

Сите ми се смееа бе? Кој ти се смееше? Мене само жена ми ми се смее кога ќе ме види како ми се плаче после некој ужасен ден. :D
Колку да доловам ефект го напишав, не дека ми се смееше некој. :ROFLMAO:

Иначе стварно еј, кое чувство е цел викенд се радуваш фудбал кладилница спорт дружба ово оно, и во недела вечер во 23:00 си како изгасната свеќа по затварање црква. :pos: Па и наредниот ден понеделник мора на работа да идеш од сабајле од 6 ... :nesumjas:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Некој шо пратит Формула 1 и разбират имат овде?
имам едно прашање

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Champions league handball women

vipers vs csm bucuresti

odds on vipers are 2.15, should be 1.20 lol

plays in 4 days

bet365 fked up odds and everyone followed them

Ретко кога пратам друг спорт освен фудбал,али има ли некој што прати женски ракомет да напише нешто во врска со оваа утакмица ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

vipers vs csm bucuresti

plays in 4 days

Ретко кога пратам друг спорт освен фудбал,али има ли некој што прати женски ракомет да напише нешто во врска со оваа утакмица ?
не сум проверил, али да не има некоја короносана од главните ракометарки па да им скокнал коеф..

еве баш на главната нивна страница, Кристина Неагу позитивна..

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Ideme Trevisan, ebem ti zenski tenis, trcaj za 30€ na 5 koef.

Iskreno odam ovde na iznenaduvanje, zeni ti se ova, ne sum uplatil tenis od Petok, neka trca pa sto bide neka bide

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593

vipers vs csm bucuresti

plays in 4 days

Немат ни да се одиграт изгледа поради протоколите во Норвешка

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ideme Trevisan, ebem ti zenski tenis, trcaj za 30€ na 5 koef.

Iskreno odam ovde na iznenaduvanje, zeni ti se ova, ne sum uplatil tenis od Petok, neka trca pa sto bide neka bide
не се уплаќа на женски тенис.. Ете Подорошка ја изгази Свитолина, а оваа 1,20 имаше квота.. Нејсе, пре би ги фрлил парите у живо кога играат да уплаќаш на прогресија брејк.. по милион брејка прават жениве..

За денес нема ништо но ќе пробам на ситно еден ризичен коефициент

Надал - Синер ТБ - 3,50

Бетот е да има макар 1 тај брејк на текмата... Знам дека е прејак Надал, негова подлога е ова, но солиден е и Синер, сите очекуваме лесни 3-0 за Надал али мислам дека ќе се испоти малце шпанецов, а Синер ќе си го држи својот сервис...

бато дај за денес 2ца да ги препишеме :D убаво си ги пишав јас твоиве ама го додадов Ноле гејмови плус и наравно за 1 гејм ме бутна...

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Ма 3-0 шварцман, тим не може да се снајде никако на играта на шварци, а овај е спремен 3 текми да изигра во еден здив

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Тим не делува дека има енергија за долг меч, 55% од ударите на бекхенд му се слајсови, тешко да го сврти мечот.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Тим не делува дека има енергија за долг меч, 55% од ударите на бекхенд му се слајсови, тешко да го сврти мечот.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Затоа е тука шварци да подари доста поени втор сет..... Неочекувано ама сери буквално сега малиот

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Whitehead 13.5+
Еден од главните напаѓачи на Морнар, заедно со Пулен секако. Игра на позиција 2-3, НБА калибар за во Европа, и на првата утакмица од Еврокупов даде 25 поени, одличен напаѓач на ваква брза игра на Морнар вакви бројки ќе бидат честа појава. Уникаха игра на многу поени сезонава, околу 170 по меч има, не гледам освен лош шут што би спречило лесен прелаз.

Miller 16.5+
Истото важи и за Милер, и претходната недела го играв на 13.5 и реков дека е промашена граница, па сега му ја дигнале за некој поен. Гостуваат на Тренто, исто екипа што прима доста поени после рестартов, и доста лошо изгледа што кажуваат и многуте порази.

Kajgana Shop

На врв Bottom