Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.332
Поени од реакции
7.079
Singl na denot
Crotone - Milan 2&T2 3+. 3,60 maxbet

Koeficientov ne da vredi, vristi !!! Milan ako ne mu zbrcaat na najslabiot u liga 3 gola neka se samozapalat... Tolku od analizata
Автоматски споено мислење:

Singl na denot
Crotone - Milan 2&T2 3+. 3,60 maxbet

Koeficientov ne da vredi, vristi !!! Milan ako ne mu zbrcaat na najslabiot u liga 3 gola neka se samozapalat... Tolku od analizata
Се враќа Ибра?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Се враќа Ибра?
I bez ibra se sposobni da dadat 3... Na bodo im dadoa 3 bez ibra, epten jako igraat post koronava navaka nemaat nieden poraz a skoro site tekmi im se tim 2+ a denes bi trebalo 3 da dadat.. cim davaat 3 naravno i tepaat zatoa em 2ka em da dadat minimum 3.. koeficientot e prekrasen

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
1601222080891.png

Атланта незаслужено е на 0-2. И можат и треба да имаат повеќе од тоа, ама пошто се Атланта (испуштија 20тина разлика предност против Далас) ја играм со +1,5.
Кливленд се класи над Вашингтон, нема што да се анализра. 4 тачдауни или 3+2 филд гола без проблем треба да си наредат.
СанФран имаат тон повредени, клучниот дефанзивец, клучниот офанзивец и квотербекот им се аут, а со нив здрави изгубија на домашен терен од Аризона. Ништо чудно и овде да изгубат, али на +6,5 е фикс.
Лас Вегас добија 2 утакмици досега (дома против Њу Орлеанс), изгледаат одлично. 8,5 е стварно многу голем хендикеп за да изгубат со толкава разлика. Може да се проба и да постигнат 21 или повеќе поени.
Фили успеаа да изгубат од Вашингтон и изедоа ќотек дома од Ремс. Изгледаат тажно засега. Синси покрија хендикеп и со Чарџерс и со Кливленд. Одбрана им е leaky, ама напаѓачки покажаа дека можат да се носат, плус Буроу одлично се снајдува како руки. Може и на пониската граница плус.
Денвер исто како СанФран, повреден квотербек, клучен дефанзивец и прв ресивер. Нема начин како да не изгубат против Брејди.
Грин Беј ми е двојка без размислување (ако игра Даванте Адамс, засега не е потврдено, ама се прават напори да биде 100% фит). За секој случај одам со овој хендикеп, превисок е за Њу Орлеанс, кои се без Мајкл Томас, топ3-топ5 ресивер во цела лига. Исто може на ниска граница плус.
Балтимор и Канзас се двете најдобри екипи, двајцата најдобри квотери, двата најдобри напади, директна борба за прво место. Колку и да е границата на ова се игра плус. Очекувам нешто слично на утакмицата Канзас-Ремс пред 2 години кога имаше околу 100 поени вкупно.

За појака уплата победи на Кливленд и Тампа ми се бетон фиксови, ми останува уште да се решам која ќе биде третата (што ќе ме заебе), дилемата ми е меѓу Грин Беј и Канзас-Балтимор.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Чорич кој еднаш изјави дека на земјени терени е веднаш позади Надал и Џокович е на раб е на испаѓање во прво коло на РГ од Гомбос кој на земја игра ако баш мора.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.402
Поени од реакции
38.890
Дојде време италијанското првенство да биде најстабилно за типување.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Shto vika prognoza za utre vo Pariz ? Denes samo mal prekin 15tina minuti imashe i pokraj najavite za dozhd.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.640
Поени од реакции
115.184
Не знам дали ќе се одигра денес ама Чекинато-Де Минаур 2 2.15, а кој игра зицерајско ливче сет да земе Де Минаур, околу 1.25 квота.

Факт е дека земјата е најслаба подлога за Алекс, ама чекајте малце другари, 1.70 на Чекинато? Нон сенс е ова, прво и основно Чекинато нема снага да го пробива Алекс кој за мене е во топ 3 најбрзи играчи во светот, значи све стига и се бори како лав, а второ едноставно е поквалитетен играч од жабарот. Има добар топ спин бекенд Марко, ама џабе кога со сервис нема лесни поени, нема лесно добиени размени.

Ова ми е доста изгледен пар и вреди да се проба, само не знам дождот колку ќе дозволи тоа да се случи денес.
Лош тип реално, јебига. Во право беше Ставро, иако не е дека немаше шанси за сет Алекс али у глобала промашена анализа скроз. За утре покасно ќе постирам, поише време имам па ќе склопиме нешо добро.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Ima nekoj info vo koja EU drzava seuste ne e regulirano so zakon VOID po zavrsetok na utakmica?
Znaci praam muabet da ti ponistat tiket,utakmica,od koga ke zavrsi?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.640
Поени од реакции
115.184
Ерани-Пуиг 2 2.20

Ерани порано беше доста добар играч на спорите подлоги, има и финале овде, плус уште пар добри резултати и куп успеси на земја. Но, она е веќе минато и веќе неколку сезони е очајна и не знае кај тера. Мора да се напомене дека Ерани не поминува баш добро со ударачите, а Пуиг е дефинитивно таква. Има Моника мали проблеми со резултатите али не игра толку лошо, башка според мене новиве услови на РГ совршено одговараат на ударачите, пошо реално многу е споро, ама кога ќе мавнеш рамен удар мавнато е. И меѓусебните се на страна на Пуиг, очигледно е дека и лежат ваквите ко Ерани. Реално Ерани има катастрофален сервис, само префрла преку мрежа колку да започне поен и толку. Пуиг е преагресивна на ритерн и очекувам да и направи милион брејкови. Едино лошо е ако Пуиг влезе во некоја црна серија, ама да се надеваме дека ќе е наштелувана утре како што треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom