Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.929
Нека завршат Селта и Арсенал и ќе постирам во добивка со Господ напред
Нека завршат Селта и Арсенал и ќе постирам во добивка со Господ напред
Хуеска - Кадиз - 1 @2.10 коеф.
Се мислев помеѓу паровите Бетис-Ваљадолид и Хуеска-Кадиз, али сепак ќе одиграм на новите екипи во Примера, и поради тоа што ја гледав Хуеска во првото коло. Имаа супер прво коло каде успејаа да извадат бод на гостувањето кај Вилареал, имаа 10 шутеви од кои 4 во рамките на голот. Иако играта им беше базирана на одбрана, кога беше топката во нивен посед превзимаа иницијатива и баш изгледаа креативно во нападот.
Кадиз го немам гледано сеуште, али некако имам чувство дека ќе бидат топовско месо и први фаворити за експресно враќање во Сегунда. Прво коло изгубија дома од Осасуна, која исто така е повратник во лигата.
Иначе порано шпанско првенство многу пратев, и на 4-5 пати го имам типувано и погодено цело коло со конечни типови. Ќе пробам да типувам 10 утакмици во наредните неколку викенди, чисто да видам колку ќе сум успешен процентуално. Сеа за сеа сум 1/1, Селта погодена денес. Уплатена ми беше скромно на 20 евра.
Ја дури сега приметив дека е со посвета.
Нема многу што да се прати во врска со формата. Коњух имаше тешка операција на лактот, не играше скоро две години, се врати на крајот на 2018, и за два месеци повторно се повреди. Ова и е прв турнир од почетокот ма 2019. Јас сум голем фан на Коњух. За оние кои не знаат се работи за јуниорски шампион на Аустралиа Опен И УС Опен, страшно талентирана девојка која има победнички менталитет. Многу ме потсеќаше на Моника Селеш кога се појави, не толку во стилот на игра, колку во пристапот кон турнирите. Беше и една од најмладите девојки која освоила ВТА турнир.Не пратам која во каква форма е ама според квалитетот Коњух треба да ја одере Мрдежа. Чим стигнала во финале ваљда Коњух добро игра, а реално за Мрдежа е Серена Вилијамс. Тешка пушерка е Мрдежа, само враќа и ништо не прави, а ако добро ме држи сеќавањето и секој меч се вртка околу двоцифрен број дупли сервис грешки.
Ја дури сега приметив дека е со посвета.
Аааааааа уште појако е сега.
Радуј се куре на пијана жена.Не ти е лесно, кога ти требаат 22 часови нешто да забележиш.
Уште па не ти е лесно кога 22 часови трошиш да откриеш значење на некоја слика и коментар.
Мозокот ти работи како некои суштества......
Испадна да не боли кур сите. И мене ме изебаа Џокле, Јунајтед и уште некои па не пишав овде. Имаш тема поплаки и не умарај.Ispadna samo junajted da me zaebe za 1 gol...
Прегледај го приврзокот 267198
30 колаВо Белорусија уште 2 кола има или резултати е во тежок трип?