- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.881
- Поени од реакции
- 116.183
Па ако е за тоа Копачка има најлоша и најнепрегледна страна од сите.Евротип се добри за онлајн, ама ми се чини ко ќе ја отворам страната нивна, ќе ми се одмили и кладење и се.
Па ако е за тоа Копачка има најлоша и најнепрегледна страна од сите.Евротип се добри за онлајн, ама ми се чини ко ќе ја отворам страната нивна, ќе ми се одмили и кладење и се.
Значи супер валуе...... Вчера зверев преспа два сета за наредните 3 да ги изигра најдобро што знае и умее, не му остави ни најмала шанса за победа...... 4 е супер стартна квота со покривање во живо зависи како ќе се одвива мечот може до заработка, пошто сигурно ќе има тајбрејкови лесно може доста ин лајв да скокне квотата на тим..... Сепак денес има толку фудбали за пратење кој се расположени да напаѓаат во живо, а кој не..... така да до вечер не ни мора да се форсира едно финале кое се игра во 5 сетовиНа Тим во финалето му дале 1.25-1.30 против Зверев.
Јас мислев околу 1.60 ќе биде, и веројатно ќе беше ама на Медведев.
Автоматски споено мислење:
Еве ти животна шанса, коефициентот на Зверев е 4+.
Jas toa go imav non stop ne samo online..probaj razdeli go 5x na 1000 probajВе испозамарав со копачка ама ова е некст левел, на авторизација ми одат тикетите и пајѓаат без никаква причина коефициенти, Зрински е 1,35 а Партизан 1,20, се да им ебам шугаво заробени парите ке ми останат деновиве...
Одбегавајте ја усранава кладилница
Прегледај го приврзокот 266085
Твоја добра проценка, моја лоша. Се уби од трчање Бушар, воопшто не делуваше ни уморно ни повредено.Па со оглед на квалитетот на двајцата искрено да, 1.15 преку сила. Тием е сила и не се глупи што му даваат вакви квоти.
Него Бушар има 1.80 со Бадоса. Наплатете го ова, поквалитетна е 100 пати од оваа.
arno so mu e posledna se odade od pari na + i nikako da vleziVecerva all in Harden 30.5+
Nakratko stavi pari zemi pari e rabotava, posledna utakmica mu e, redno e da isposhtova za posleden pat. So srekja
Harden nikako da vlezi + ?arno so mu e posledna se odade od pari na + i nikako da vlezi
Осака има огромна предност со сервисот, можно е и тоа да го реши мечотdeneska azarenka tepa