Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Леле Мугуруза не видов што направила. :pos:

Одам да проверам дали е затвореч мечот, таа го изгубила првиот сет.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Има некој инфо за овие нашите U21 ?
Шо состав се , способни ли се да дадат гол , офанзивно играт , поима неам шо репрезентација имаме, а гледам коеф Македонија дава гол 1.8

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Врзете се денес на УС Опен, ќе биде покољ. Секој слем има еден ден каде што резултатите се хорор, изгледа денес ни падна парето.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Врзете се денес на УС Опен, ќе биде покољ. Секој слем има еден ден каде што резултатите се хорор, изгледа денес ни падна парето.
Како тргнало со Анисимова, така ми гледа и мене :) Туку, да се надеваме.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.370
Имам на еден тикет играно на Мугуруза, али каков мајстор е Цветето лелеее :cuc: :cuc:

Иначе ќе ја врти Гуза, рокајте.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.930
Поени од реакции
116.370
Чилиќ, Азаренка сет, Мертенс 2-0, Кис и Тием за денес.

Марин не е во сјајна форма али сметам дека мечот со Кудла ќе му даде самодоверба и ќе почне да игра подобро. Гомбос е Челенџер играч, негува офанзивен тенис, а во дефанзива е очаен. Марин игра исто така офанзивно, а искрено не гледам ама ниту еден сегмент од играта каде Гомбос е подобар. Преголема е квотата на Марин според мене, нормално ако се земе квалитетот во обзир.

Тием е зицер и нема што да се мудрува тука, за Кис и Мертенс објаснил Ставро, пардон Владимир, а Азаренка едноставно игра во врвна форма после многу време. Сабаленка е сивоња и нема никакви маргини во играта, оди на се или ништо. Проблемот за неа е што сега игра против противник што може да држи високо темпо подолго време, а во такви ситуации Сабаленка гаѓа трибини и не знае кај тера. Прави по десетина дупли по меч што додатно влијае на нејзината игра да оди во негативен смер.

На друг тикет дабл Мертенс минус гемови и Азаренка победа. Среќно момци.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Цецо мури :zver: :zver: :zver:

Хахахахах Мугуруза нека оде нека бере маслинки, за тенис не ја бива.

Туку ,

Димитров - Фучович over 9,5 прв сет 1.52 и Овие треба да се исколат меѓусебе , Димитров +20,5 гејма 1,8 , тука гледам лесни 4 сета. И двајцата се склони на брејкови и даправат брејкови.

Тифо - Милман over 9,5 1.65 Sportlife , и двајцата се добри на сервис и мислам дека ќе држат тука барем до 4:4 у прв сет. Marathonbet дава 1.50 за истиот тип. Тифо +19,5 1.8 исто ко со Димитров , тука очекувам 4 сета најмалку.

Нагал - Тием under 29,5 1.78 , Нагал ме изеба убаво со Вавринка пред 2 недели во прага, ама сеа е друг терен и друг турнир, а спроти него има сосема солиден тенисер. Проблем ми е мачењето на Тием последните 2 дуели ( Мунар го намачи прв сет па се повреди, а Филип го еба за сите пари, му даде само да земе само 3 гејма во Синси), некако не ми штима добро. Да не беше тоа овоа ќе беше зицер на денот .

Кирстеа - Конта , Конта 12,5 1.60 , Конта беше одлична првите 3 дуела во Синси ( Флипкенс, Звонарева и Сакари ги собра со 2:0 ), па налета на Азеренка и загуби со 1:2. Во првото коло се мачеше со Вотсон во првиот сет 7:6, па ја збриша со 6:1 у втор. Меѓусебе играле двапати пред 3 години , Конта ја собрала со 2:0 во двата дуела. Кирстеа со МекХејл имаше 31 неизнудена грешка ( Мејхејл 21) и пак ја победи. Сеа Конта е друга приказна.

Член од
25 август 2020
Мислења
58
Поени од реакции
51
Нема потреба од марсовци пошто не и требаат на Кис за да загуби од некоја анонимна тенисерка. Играње на Кис кога е поставена за тежок фаворит е една од најглупите работи што може да ги направиш, 1.10 бе, озбилно? Озбилно се чуствуваш паметен со овој бет на Кис за мочани 1.10? Не можел да замисли сценарио во кое Кис губи од Болсова, еве ти 3 слични сценарија од поново време
Прегледај го приврзокот 264823

Прегледај го приврзокот 264825

Прегледај го приврзокот 264826

Кис кога е фаворит со под 1.20 коефициент нема повеќе од 60% добиени такви мечеви.
So stori glup coek

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Педерчето Де Минаур при три меч топки, сеа е пред 2:2 во сетој со Гаске. Овие младите сите се ко од моч праени.

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
@Boce1234 znam da ti imas dosta iskustva so bet365 treba mi edna informacija , vcera igra eden prijatelski mec Zory protiv Ruch igra ja 2 kvotata od 2.40 padna na 1.50 pred meco , meco bese od 17:00 a kasnese 1 saat i pocna u 18:00.Sekako meco go promasi Zory tepa 37:21 ama na mene uste vcera nesto mi bese sumljivo.Nema sansi edna prosecna ekipa od Polskata prva liga da izgube 16 razlika od ekipa koja se bore za opstanok u vtora liga.Sega gledam obajuvat informacija na Ruch na stranata deka igrale so 2 ekipa.Oni imat dve ekipi ednata u prva liga koja so bese stavena od strana na bet365 i edna u vtora liga koja so igrala deneska.Ima li sansi da mi stornirat beto ako im pisam na chat da proverat.Tuka se ubavo si pise Ruch II.Znam deka imalo e vakvi slucaevi koga ne im odgovara rezultato i se stornirale takvi tipovi

Attachments

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Педерчето Де Минаур при три меч топки, сеа е пред 2:2 во сетој со Гаске. Овие младите сите се ко од моч праени.
Изгледа требаше лајна да изедам. :icon_lol:

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.848
Поени од реакции
4.490
I. Zubac 9,5 + квота:1,90(евротип) 1,85(моцарт) 1,80(спортлајф)

Зубац е одличан у пик ен рол игра, нешто шо Јокич незнае баш да чува и затоа Гобер само 2 утакмици дал 11 поена, другите сите 17+. Мислам и дека плано на Клиперс ќе и биде да га нападнат Јокич, да изнудуват фаулови од нега. Зубац игра 20-30 минути и зима по 6-7-8 шута, против Далас 3 пати 15 поена, 10, 9 и 3. При креатори као Ленард, Џорџ и Вилијамс би требало Зубац да добие доста топки под кош и да извлече 10+ поена.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Крајинович - Гофин утре.

Крајинович е во добра форма по паузата со коронавирусот, забележа победи меѓудругите со Чорич, Тим, Фучович, од Раониќ изгуби тесно, а во првите две кола на УС опен лесно со по 3:0 против Имер и Гирон.

Гофин досега на турнирот играше со Опелка и Харис, со двајцата изгуби по еден сет.

Мислам дека Гофин како противник му одговара на Крајинович, последните две меѓусебни минатата година ги доби Крајинович со по 2:0.

Крајинович @ 1.6

Kajgana Shop

На врв Bottom