- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 6.925
- Поени од реакции
- 23.695
Слабо играат Нави, безидејни кога се терори и чекаат многу за плант.Chiksy, sea vredi da se odigra live na 2.60, ke ja vrtat 100%.
Симпл денеска како ботле игра.
Слабо играат Нави, безидејни кога се терори и чекаат многу за плант.Chiksy, sea vredi da se odigra live na 2.60, ke ja vrtat 100%.
Vtorata mapa e pikot na NaVi, train ( omilenata mapa na NaVi vekje podolgo vreme ja odbiraat ) lesno ke gi reshat na train.Слабо играат Нави, безидејни кога се терори и чекаат многу за плант.
Симпл денеска како ботле игра.
Pukaj ja sega ako mislis 3.25 edodeka gi procitam analizive za CS GO, ete ti na 1,90 padna..
Повише мизерно играт нави него нип шо играт добро, 2-3 force buy-а изгубиа, од тоа можеа да сврзеа 6-7 рунди до крајо на полувремето, Бумбич човек неможе да погодеNisto, gi izgorija. A i denot im e pogoden na ovie NiP, igraat kako nikogas do sega.
Nope, izi $$$$Ja izigrav sledno...
Medvedev 2:0
Nole 2:0
Zvezda H2 (-1,5)
Azarenka
Bautista
10 i nesto kvota
Автоматски споено мислење:
moronov Bedene od nervoza udri kamerman so topceto i sea izglea ke go diskvalifikuvaat..
Хардавеј +16.5 се исплаќа повеќе. Не е некој кој ја има топката в раце, нити креира за други, пуца веднаш штом добие топка.Порзингис нема да игра вечер
T. Hardaway Jr pts+reb+ass 22,5 +(може и поени само 16,5 +)
Може и само од поени да испадне плус, плус фаќа по 4 5 скока и по некоја асистенција има секоја партија, втора опција е после Лука
Оти има поголема квота затоа га пиша тај тип, а и да има blow out мислам дека Хардавеј ќе игра и затоа ми е некако посигурно за негаХардавеј +16.5 се исплаќа повеќе. Не е некој кој ја има топката в раце, нити креира за други, пуца веднаш штом добие топка.
За овер тотал повеќе се исплаќа Дончич 51.5 според мене. Иако е голема граница со 32 10 10 најмалку влегува. Без Порзингис, Марјановиќ добива повеќе минути, а со него Дончич обавезно прави неколку асистенции, така да и +9.5 аситенции е добар тип. Само ептен ме плаши да не го јадат убедливо вечер, редно е и Клиперси да проиграат еднаш.