Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Слабо играат Нави, безидејни кога се терори и чекаат многу за плант.
Симпл денеска како ботле игра.
Vtorata mapa e pikot na NaVi, train ( omilenata mapa na NaVi vekje podolgo vreme ja odbiraat ) lesno ke gi reshat na train.
Posle ke ja reshavaat na nuke, a nuke e edna od najslabite mapi na NiP, imaat samo 29% na nuke, 2.60 lokum koef

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Nisto, gi izgorija. A i denot im e pogoden na ovie NiP, igraat kako nikogas do sega.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.829
Поени од реакции
4.423
Nisto, gi izgorija. A i denot im e pogoden na ovie NiP, igraat kako nikogas do sega.
Повише мизерно играт нави него нип шо играт добро, 2-3 force buy-а изгубиа, од тоа можеа да сврзеа 6-7 рунди до крајо на полувремето, Бумбич човек неможе да погоде

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ja izigrav sledno...

Medvedev 2:0
Nole 2:0
Zvezda H2 (-1,5)
Azarenka
Bautista

10 i nesto kvota
Автоматски споено мислење:

moronov Bedene od nervoza udri kamerman so topceto i sea izglea ke go diskvalifikuvaat..

Последно уредено:
Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.829
Поени од реакции
4.423
Порзингис нема да игра вечер
T. Hardaway Jr pts+reb+ass 22,5 +(може и поени само 16,5 +)
Може и само од поени да испадне плус, плус фаќа по 4 5 скока и по некоја асистенција има секоја партија, втора опција е после Лука

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Порзингис нема да игра вечер
T. Hardaway Jr pts+reb+ass 22,5 +(може и поени само 16,5 +)
Може и само од поени да испадне плус, плус фаќа по 4 5 скока и по некоја асистенција има секоја партија, втора опција е после Лука
Хардавеј +16.5 се исплаќа повеќе. Не е некој кој ја има топката в раце, нити креира за други, пуца веднаш штом добие топка.

За овер тотал повеќе се исплаќа Дончич 51.5 според мене. Иако е голема граница со 32 10 10 најмалку влегува. Без Порзингис, Марјановиќ добива повеќе минути, а со него Дончич обавезно прави неколку асистенции, така да и +9.5 аситенции е добар тип. Само ептен ме плаши да не го јадат убедливо вечер, редно е и Клиперси да проиграат еднаш.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.829
Поени од реакции
4.423
Хардавеј +16.5 се исплаќа повеќе. Не е некој кој ја има топката в раце, нити креира за други, пуца веднаш штом добие топка.

За овер тотал повеќе се исплаќа Дончич 51.5 според мене. Иако е голема граница со 32 10 10 најмалку влегува. Без Порзингис, Марјановиќ добива повеќе минути, а со него Дончич обавезно прави неколку асистенции, така да и +9.5 аситенции е добар тип. Само ептен ме плаши да не го јадат убедливо вечер, редно е и Клиперси да проиграат еднаш.
Оти има поголема квота затоа га пиша тај тип, а и да има blow out мислам дека Хардавеј ќе игра и затоа ми е некако посигурно за нега

Kajgana Shop

На врв Bottom