Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 јануари 2020
Мислења
699
Поени од реакции
2.286
Се корегираа Спортлајф со квотата за Беретини. 1.35 е сега.

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.051
Поени од реакции
2.545
Да се играа овие утакмици со публика ќе беше страшно,вака очекувам пролаз на Ѕвезда и Паок.Ливерпул игра пријателска со Салзбург па ако има негде во понуда лагано гг3+ а и Арсенал Тула 1Х 0-3
:oleee:

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
@ilz и компанија кој има акаунт кај русите 1xbet има зицер на дено Леонард овер 37.5 минутес оф плеј!!! до сега на сите е у овер.Јас на ваа игра еден куп пари и зема сега коа беа овоа лигите Германија и Шпанија и ради нив ми го блокираа акаунто.Сега гледам и на НБА ставиле!!Забрави дс пишам доволно е 37:31 мин за пролаз !!

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
@ilz и компанија кој има акаунт кај русите 1xbet има зицер на дено Леонард овер 37.5 минутес оф плеј!!! до сега на сите е у овер.Јас на ваа игра еден куп пари и зема сега коа беа овоа лигите Германија и Шпанија и ради нив ми го блокираа акаунто.Сега гледам и на НБА ставиле!!Забрави дс пишам доволно е 37:31 мин за пролаз !!
Не игра Порзингис, може да напраат голема разлика и лагано да искочи минус. Знаат што праат букмејкериве, не се залетувајте.

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Не игра Порзингис, може да напраат голема разлика и лагано да искочи минус. Знаат што праат букмејкериве, не се залетувајте.
Па и претходната не игра па видеме сите како заврши ;)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Taka i ke bide, Clippers lesno ke pobedat no ne so nekoja epten ogromna razlika.
Najdobri tipovi za utakmicava se Leonard + poeni, ili Clippers pobeda so hendikep -8, ili Doncic + poeni.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Пегула протов Сабаленка, овер 20.5 коефициент 1.86 на Пајнакл.

Сабаленка не е во најдобра форма, во Лексингтон излета во три сета против Гауф, пред тоа играше три сета против Бренгл, а овде вчера повторно играше три сета против Белис. Многу лошо сервира и прави многу дупли сервис грешки. Од друга страна Пегула е многу стабилна тенисерка, не и се прават премногу брејкови како за женски тенис.

Овде повеќе ми е страв да не изгуби Сабаленка во два сета и не оди овер, отколку дека Сабаленка ќе ја збрише Пегула. Би требало да има три сета, но и 7-5 6-3 бркаат работа.
6-2 2-6 6-3

Ги уплаќа некој овие тенисите или јас само спортски си пишувам во темава?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.343
Поени од реакции
7.099
не ми се верува дека азаренка нема напад ништо на бедниот слајс бекенд на корне, онака како да се чека мечот да се игра цела недела

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
6-2 2-6 6-3

Ги уплаќа некој овие тенисите или јас само спортски си пишувам во темава?
Јас ви препишав све денес, Баутиста, Медведев, Сабаленка овер, уште Азаренка да тепа ја чекам. :)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас ви препишав све денес, Баутиста, Медведев, Сабаленка овер, уште Азаренка да тепа ја чекам. :)
OK, 10% земам на ќарот. Ќе ти пуштам скрил адреса во приватна порака. :pipi:

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Браво Берентини , дрво италијанско шупливо ... ист Фоњини

Kajgana Shop

На врв Bottom