Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Џабе логиките за ЛШ, тука луд јебе збуњеног..
Пуштив на голови за помалце замарање..
Галата гг3+
Јунајтед 3+
Олимпијакос т1 2+
Леверкузен гг4+
30 коеф

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Го пратам Реал често, иако не сум нивни фан. Имаат комична одбрана, кога не се залагаат.
Ама кој би имал покомична одбрана вечерва? Јас мислам Јуве ;)
Италијанска екипа никако не може да има покомична одбрана од шпанска екипа. И нема никаква врска залагањето, одбраната на Реал се кловнови.

Настрана од муабетот, коефициентот на Јуве е во константен пад од утрово. Не преголем, но константен.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Италијанска екипа никако не може да има покомична одбрана од шпанска. И нема никаква врска залагањето, одбраната на Реал се кловнови.

Настрана од муабетот, коефициентот на Јуве е во константен пад од утрово. не преголем, но константен.

Никако да, но против италијански просечни екипи. Сепак овде, станува збор за Реал нели?
Не велам дека Реал е појака у дефензива, у никој случај, али овде улога игра и нападот. Да го земеме и тој факт :)
Поздрав

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Јувентус - Реал Мадрид многу полесно ќе помине ГГ3+ отколку кец, макар и на голема уплата ГГ само е одлично, али вие си знаете.
Според мене и од 2 до 4 гола за оваа утакмица е интересен тип. Како и да е конкретно за меч од ваков калибар, се решавам пред се за тип на голови отколку фикс конечен тип.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јувентус - Реал Мадрид многу полесно ќе помине ГГ3+ отколку кец, макар и на голема уплата ГГ само е одлично, али вие си знаете.
Според мене и од 2 до 4 гола за оваа утакмица е интересен тип. Како и да е конкретно за меч од ваков калибар, се решавам пред се за тип на голови отколку фикс конечен тип.
Јас очекувам потполно поинаков натпревар од оној во Мадрид. Јувентус не смее да нападне безглаво, затоа што евентуален пораз овде значи крај за нив во лигата на шампиони. Ако Јувентус прв даде гол, многу тешко ќе биде ГГ 3+.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Јувентус не дава гол вечер,марк мај вордс.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.219
Поени од реакции
18.356
Еве јас лично да кажам дека се сомневам во Јуве. Многу повеќе верував за натпреварот на гостински терен, отколку вечерва. Не знам ни самиот зошто. Дури и ми се потврди тоа, затоа што реално со малку повеќе среќа и подобро судење не губеше Јуве во Мадрид. Сепак се случи тој пораз и ме плаши дека играчите може да го земат тоа здраво за готово како да мора по автоматизам да го добијат овој натпревар. А тоа не е така, затоа што натпреварот мора да се одигра без грешка и со 100% концентрација. Најдобро е да се избегне како тип.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.804
Поени од реакции
115.812
Јас очекувам потполно поинаков натпревар од оној во Мадрид. Јувентус не смее да нападне безглаво, затоа што евентуален пораз овде значи крај за нив во лигата на шампиони. Ако Јувентус прв даде гол, многу тешко ќе биде ГГ 3+.
Многу тешко е Реал да не даде гол, ако нема црвени картони и слично. Најдобар напад имаат моментално во цела Европа, не гледам како ќе ги спречат Роналдо, Бејл и компанија. Со еден збор машини се.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Zawiza - поска маме им јебем. Цела утакмица не примаа гол и во 90 примаа од Ruch а ја имав Х сингл за 100. :mad::mad::mad:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270

Од каде тоа дека пораз значи крај?!? Пораз значи дека ќе мора да го добијат Галатасарај на гости, во Истанбул, што колку и тешко да звучи сепак е далеку полесно од тоа да го добиеш Реал, па макар и дома. И последната играат дома со Копенхаген. А и не играат нешто посебно Јувентус за безглаво да ги играте кај стигнете 1 и 1 и 3+ и т12+ и други срања.

M

Mamba.

Гостин
Од толку утакмици олимпијакос а дават...ебате пичката мајчина

Kajgana Shop

На врв Bottom