Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Пошто денешниов дек за утакмици скоро завршува, може полека да се почне со предлози за утре.
За тие што играт на поголема уплата, според мене слободно може да се стави Сампдорија-Сасуоло - 1Х двојна шанса, во златна копачка е 1,27 мислам дека е поклон и ова неможе да избега, Сасуоло у гости да тепа треба голема местенка да се напраи што мислам дека Самдорија не е у позиција да ја прави сега.
Славен Белупо - Хајдук - Х2 (1,21 у копачка) мотивирани се на високо ниво фудбалерите на Хајдук, после неколку години се на чело на табелата и рамо до рамо со Динамо Загреб барем за сега, горат од желба за докажување и радување на армијата навивачи кои ги пратат и на гостински терен во голем број, со оглед на тоа дека веќе 7 сезони немаат титула мислам дека ќе се борат максимално барем да бидат во позиција за титулата и затоа не смеат да загубат на ова гостување.

M

Mamba.

Гостин
На едното само Леверкузен ме изгоре го играв 2 & Т2 добивка 1200...

На другото а чекам уште ПСВ за 430

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Што прави судијата на натпреварот Спортинг-Маритимо?..поклон пенал за Маритимо, и чист црвен недосуден за играч на Маритимо..како двојка да ја има играно да му ебам племето негово..не ги пцујам Спортинг оти дечките максимално се борат нешто да направат за она копилето стерилно од судија онака да му прај..

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Што прави судијата на натпреварот Спортинг-Маритимо?..поклон пенал за Маритимо, и чист црвен недосуден за играч на Маритимо..како двојка да ја има играно да му ебам племето негово..не ги пцујам Спортинг оти дечките максимално се борат нешто да направат за она копилето стерилно од судија онака да му прај..
Секад се наоѓа по некој да ја засере работата. Некад судијата, некад 2-3 играчи, некад цела екипа.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Гирона 90та минута промашват 1 на 1, Маритимо добива поклон пенал 45та минута :mad:

Ќе се вадиме утре на македонските :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Псв кретениве гол не можат да дает ! :mad:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.989
Која бедна екипа се овие милан. Италијанското првенство јас сеуште незнам како може да биде во првите 5 , најкатастрофа фудбал , само копачи фаули и долги топки ништо друго. Ниту акција асална , ниту тактика , само трчај и ако флезе флезе.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
наполи дајте бе уште еден гол ајде 1 и 4+

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Lazio 1
Sampa 1
Everton gg3+ (vreme im e vekje na totnam da izigraat utakmica so poise golovi)
Ovie 3 praat 8.2 koef, vredat da se pustat na 500ce?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
не знам што треба да напраиме за да фатиме некогаш на спортска.

ај од утре ќе почнам на голови,да им ебам се под список,златно ливче ми отиде.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ги построи фиорентина сите јаки тимови од италија, пред некој ден јуве сега милан, наполи незаслужено се спаси а требаше да го јадат подобра беше фиорентина вечерта.

Kajgana Shop

На врв Bottom