Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Ајде Ерани, ајде срце уште ти ми фалиш....[DOUBLEPOST=1435778228][/DOUBLEPOST]Кој кретен си ти сестро златна :tapp:[DOUBLEPOST=1435779739][/DOUBLEPOST]Умри курво, умри... само прд то пикни си го рекетот у гз...

Последно уредено:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абердин е доста сериозна екипа...подобро второ јаче него 1х

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Абердин реално како и сите шкоти се силни дома на гости се лепешки шкотскиов фудбал е срање реално на ниво на англија лига 1 се тимојве видете само шо трансфери прават и се е јасно појачањава им се од тие лиги тоашо беше коеф 1,2 беше понижење до вкорен за Шкендија и огромно валуе

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
:pos::pos::pos:
Каков аргумент ЛОЛ :ROFLMAO:
па и не е аргумент,ако тебе ти изгледа така во ред,смеј се.

Сакам да кажам дека Шкендија како и секоја екипа од нашава држава кога ќе наиде на појак противник,а Абердин во споредба со нив е богами јак,во прво полувреме најчесто игра бункер фудбал.Шкотланганите се премногу добро физички спремни и ќе ги фатат на умор домаќините.Најчесто во второ полувреме паѓаат голови на такви утакмици.

Ама ок,ти светски типеру,се извинувам.[DOUBLEPOST=1435791503][/DOUBLEPOST]
Абердин реално како и сите шкоти се силни дома на гости се лепешки шкотскиов фудбал е срање реално на ниво на англија лига 1 се тимојве видете само шо трансфери прават и се е јасно појачањава им се од тие лиги тоашо беше коеф 1,2 беше понижење до вкорен за Шкендија и огромно валуе
ќе видиме утре што ќе биде,јас лично нема да ја одиграм.Најубаво во фан клуб шкендија отиди и види со што состав ќе излезат.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ах па нашиот каков е. Сериозно мислите дека Шкендија со Положани во одбрана и Јовановски на голот ќе успеат да се одбранат ? Колку и да се слаби Абердин, физички се далеку пред сите наши екипи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.855
Поени од реакции
116.067
па и не е аргумент,ако тебе ти изгледа така во ред,смеј се.

Сакам да кажам дека Шкендија како и секоја екипа од нашава држава кога ќе наиде на појак противник,а Абердин во споредба со нив е богами јак,во прво полувреме најчесто игра бункер фудбал.Шкотланганите се премногу добро физички спремни и ќе ги фатат на умор домаќините.Најчесто во второ полувреме паѓаат голови на такви утакмици.

Ама ок,ти светски типеру,се извинувам.[DOUBLEPOST=1435791503][/DOUBLEPOST]

ќе видиме утре што ќе биде,јас лично нема да ја одиграм.Најубаво во фан клуб шкендија отиди и види со што состав ќе излезат.
Пер сето тоа е ок, ама да кажеше рецимо боље 1 место х2 ќе сфатев, ама второ јаче ми дое смешно па затоа те цитирав. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Обично не пишам тениси, ама за утре Раонич и Вавринка All-In. Каков Киргиос, каков Вердаско, какви пичке материне.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.425
Поени од реакции
39.018
Вавринка игра со Вердаско. Штета мал коеф , очекував барем 1.40.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Ах па нашиот каков е. Сериозно мислите дека Шкендија со Положани во одбрана и Јовановски на голот ќе успеат да се одбранат ? Колку и да се слаби Абердин, физички се далеку пред сите наши екипи.
Kaко шо пишав 4 и кусур на Шкендија беше ептен валуе само д анапрајме една споредба на оваа и утакмицата Колеџ Европа - Слован и двеве имаа ист коеф за 2ката а Слован е поквалитетен од Абердин и Колеџ Европа се аматери од највисок ранг кај шо играат келнери,градежни работници итн а во Шкендија барем има некој квалитет колку толку дома да извадат Х особено со Шкотски тимови кој надвор од дома се тотално различни тимови и трансфери прават од Англија 1 и 2

Kajgana Shop

На врв Bottom