Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
ајде уште Монфиљ и вечер да тепа Кливленд и ќе влезам во серија ![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Со здравје да си ги трошите паритеСо здравје да си ги трошите..за утре не знам ама за среда Барселона-1 и т1 2+ ALL-IN
Redno vreme e eden blog da otvoris.Со здравје да си ги трошите парите
Имав едно време ама ме сетија кој сум и за малце ќе го јадев ќотекотRedno vreme e eden blog da otvoris.![]()
Изгледа ова ALL-IN ти е магијата.Имав едно време ама ме сетија кој сум и за малце ќе го јадев ќотекот..вака подобро рает,мирна глата
За утре Наполи т1 2+...ALL-IN
Јас дали одам или не одам не е битно,битно е тоа што тој натпревар не е туку така треснат од памет туку е анализиран..Днипро се типична руска школа и се надигруваат на секој натпревар и ќе пробаат да постигнат гол..Наполи имаат солиден напад и верувам дека на домашен терен ќе постигнат барем два гола..Каљехон,Игуаин,Мертенс,Хамшик и Инсиње..скоро сите се здрави и можат да пружат максимумДемек иде Ол Ин![]()
Не си тој Џони што беше, се искурнази и ти....Со здравје да си ги трошите парите
Серена и Мареј се зицери на деценијата. По мене 1.60 на Шарапова е апсурд, многу е појака од Возниацки на земја и овој коефициент дефинитивно вреди. Јас очекував 1.25/1.30... Возниацки нема форхенд, а и нема начин како на оваа спора подлога да ја победи Шарапова. Едино Шарапова да направи 70 неизнудени грешки, ама не ми е верно тоа со оглед на тоа што игра добро оваа недела.@Stefan-kobe so ima za deneska od tenis strana zicer neso a u![]()
Nishikori, Ferrer, Raonic, Sarafova?Серена и Мареј се зицери на деценијата. По мене 1.60 на Шарапова е апсурд, многу е појака од Возниацки на земја и овој коефициент дефинитивно вреди. Јас очекував 1.25/1.30... Возниацки нема форхенд, а и нема начин како на оваа спора подлога да ја победи Шарапова. Едино Шарапова да направи 70 неизнудени грешки, ама не ми е верно тоа со оглед на тоа што игра добро оваа недела.
NСерена и Мареј се зицери на деценијата. По мене 1.60 на Шарапова е апсурд, многу е појака од Возниацки на земја и овој коефициент дефинитивно вреди. Јас очекував 1.25/1.30... Возниацки нема форхенд, а и нема начин како на оваа спора подлога да ја победи Шарапова. Едино Шарапова да направи 70 неизнудени грешки, ама не ми е верно тоа со оглед на тоа што игра добро оваа недела.