Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.843
Поени од реакции
115.995
Nishikori, Ferrer, Raonic, Sarafova? :D
Сафарова не знам, Нишикори и Ферер би требало, а и Раонич исто ама Лео Маер не е за фрлање. Очекувам тука прв сет плус 9.5, Лео има екстра добар сервис и напаѓачка игра, очекувам да се држи барем во прв сет.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
по мене

ферер кеј мареј брајаните во копачка 2.46 коеф :pipi:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.756
Nishikori, Ferrer, Raonic, Sarafova? :D
Уште да беше Сарафова :pos:
Раониќ би требало да пројде.Овие дубли исто би требало да пројдат:
Матковски/Зимоњиќ-Димитров/Мелцер 1 и Мугуруза/Суарез Наваро-Бегу/Арубарена 1

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Добро на шо дроги е Вердаско и како можи толкав терен да го промашва Ферер ?
Се женско да ти ебам!

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Америка 5 комада прими од Белорусија во хокеј :eek::eek::eek::uzi:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Америка 5 комада прими од Белорусија во хокеј :eek::eek::eek::uzi:
Што е толку чудно? Америка на светсково дојде со ептен слаб состав и досега направија 2 големи изненадувања. Дојдоа со студенти во ростерот и тек неколку од НХЛ што не се ништо посебно. Против Финска не знаеја каде се од возбуда што ги победија, а да не зборам за Русија. Белорусија скоро цел тим им игра во КХЛ и не е за чудење денешниов резултат.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Што е толку чудно? Америка на светсково дојде со ептен слаб состав и досега направија 2 големи изненадувања. Дојдоа со студенти во ростерот и тек неколку од НХЛ што не се ништо посебно. Против Финска не знаеја каде се од возбуда што ги победија, а да не зборам за Русија. Белорусија скоро цел тим им игра во КХЛ и не е за чудење денешниов резултат.
Епа сето тоа ми е чудно :D.
Ги победуваат и Финска и Русија, а губат од Белорусија. Е сега што не ги сметав Белорусите за достојни, тоа е моја грешка, ама Америве немаат пораз од нив воопшто досега...

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Браво Сафарова,а пред тоа браво и за Вавринка,алал кај ги погодив овие .... :facepalm::facepalm::aplauz::aplauz:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Епа сето тоа ми е чудно :D.
Ги победуваат и Финска и Русија, а губат од Белорусија. Е сега што не ги сметав Белорусите за достојни, тоа е моја грешка, ама Америве немаат пораз од нив воопшто досега...
Со Русија имаа огромна среќа башка и голманот им се растури од бранење да играат уште еднаш ќе ги отепа Русија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Рандом прашање, али зашто кратенката за Нишикори на резултати.ком е ОТА ? :D

А пошто гледам за хокеј зборите, ако не се лажам САД игра со некој си "Б состав" пошто повеќето играчи играат во НХЛ во моментов..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.843
Поени од реакции
115.995
Рандом прашање, али зашто кратенката за Нишикори на резултати.ком е ОТА ? :D

А пошто гледам за хокеј зборите, ако не се лажам САД игра со некој си "Б состав" пошто повеќето играчи играат во НХЛ во моментов..
http://prntscr.com/72nvy3
?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
брајаните спремни за во пензија,на вакви квоти се исплаќа контра да ги бркаш сега

Член од
23 август 2010
Мислења
39.843
Поени од реакции
115.995
Серена и Мареј се зицери на деценијата. По мене 1.60 на Шарапова е апсурд, многу е појака од Возниацки на земја и овој коефициент дефинитивно вреди. Јас очекував 1.25/1.30... Возниацки нема форхенд, а и нема начин како на оваа спора подлога да ја победи Шарапова. Едино Шарапова да направи 70 неизнудени грешки, ама не ми е верно тоа со оглед на тоа што игра добро оваа недела.

Kajgana Shop

На врв Bottom