Квалификации за европските натпреварувања

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Платини беше играч на Јувентус, се ќе направи само да имаат лесна група..
Ова е веројатно затоа што се шампиони на своите земји од топ 5 те лиги. Инаку одлучете се кого форсира Платини, Барса или Јувентус:)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Нема врска тоа со форсирање целта е што помалце бош клубови како бате, мате итн да не отидат во следната фаза а успут прави кампања за развој на фудбалот, кај земјите во истична европа:facepalm:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јас знам дека Барселона и Реал никогаш не играле во исти ден. Пример ако Барселона се падне во една од групите A, B, C и D, нема шанси и Реал да се падне во едната од нив.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Pravilava za zdreb se naj mind-fucking i money-washing gluposti sto imam videno.
Sekogas koga gledam zdreb se osekam kako toj kelavicata da e nekoj magionicar i me dupi vo zdrav mozok.
Ekipa A ne smee vo grupa so Ekipa B posto napagacot na ekipa C ima sestra sto ima simpatija vo ekipa D? Jasno? Znaci Ekipa G odi vo grupa 28.
I aj posle snajdi se ti..

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.176
Јас знам дека Барселона и Реал никогаш не играле во исти ден. Пример ако Барселона се падне во една од групите A, B, C и D, нема шанси и Реал да се падне во едната од нив.
Имаат улога и тв-станиците за преносите. Да не заборавиме дека клубовите од ТВ-правата за ЛШ екстремно многу пари земаат. Затоа гледаат така да го направат распоредот.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Pravilava za zdreb se naj mind-fucking i money-washing gluposti sto imam videno.
Sekogas koga gledam zdreb se osekam kako toj kelavicata da e nekoj magionicar i me dupi vo zdrav mozok.
Ekipa A ne smee vo grupa so Ekipa B posto napagacot na ekipa C ima sestra sto ima simpatija vo ekipa D? Jasno? Znaci Ekipa G odi vo grupa 28.
I aj posle snajdi se ti..
:pos::pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Najdi 1 razlika megu ovoj i tie ciganite na kameni so kibritcinjata.
Dvajcata te dupat u zdrav mozok.Dvajcata zarabotuvaat od toa. Dvajcata mislat deka nikoj ne znae deka lazat. Dvajcata rabotat brzo so racete.
Edinstvena razlika e sto ovoj e kelav.
--- надополнето: 30 август 2012 во 15:48 ---
Najdi 1 razlika megu ovoj i tie ciganite na kameni so kibritcinjata.
Dvajcata te dupat u zdrav mozok.Dvajcata zarabotuvaat od toa. Dvajcata mislat deka nikoj ne znae deka lazat. Dvajcata rabotat brzo so racete.
Edinstvena razlika e sto ovoj e kelav.
Pa i imeto mu e epten apla. Dzani Infantino. Kako nekoj lik od The Godfather da e..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Еј Јуве е овај или има грешка/
Од шо бевме многу јаки и стигавме до полуфинале последниве 2 сезони, решија да не стават во некој послаб шешир, па да не можеме да го поФториме успехот.:icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Сити во втор, Ајакс и Јуве во трет и Борусија во четврт шешир :drk: Мислам дека годинава нема да бидат толку тапа групите како лани али ипак Нордјеланд, Клуж, Малага, Лил :facepalm:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не „од лани“, туку од „воведувањето на групни фази“ би било покоректно да напишеш :D
Абе они ако имаат среќа со групине, шо да кажеме за Арсенал.
Инаку еве јас што сакам:
Барселона
Зенит
Јувентус
Динамо Загреб

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Нема врска тоа со форсирање целта е што помалце бош клубови како бате, мате итн да не отидат во следната фаза а успут прави кампања за развој на фудбалот, кај земјите во истична европа:facepalm:
Платини им го исчисти патот на екипите од Источна Европа со тоа што во последната квалификациска рунда веќе не играат против европски гиганти туку меѓу себе или евентуално со некоја австриска, унгарска, шведска или слична реиндом екипа. Доста им е тоа, не може сега да им го чисти и патот во групите до осминафинале.

Kajgana Shop

На врв Bottom