Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Платини беше играч на Јувентус, се ќе направи само да имаат лесна група..И јас сега прочитав,ако е стварно ова нека си ебе матер и он и Уефа.
Платини беше играч на Јувентус, се ќе направи само да имаат лесна група..И јас сега прочитав,ако е стварно ова нека си ебе матер и он и Уефа.
Ова е веројатно затоа што се шампиони на своите земји од топ 5 те лиги. Инаку одлучете се кого форсира Платини, Барса или ЈувентусПлатини беше играч на Јувентус, се ќе направи само да имаат лесна група..
Имаат улога и тв-станиците за преносите. Да не заборавиме дека клубовите од ТВ-правата за ЛШ екстремно многу пари земаат. Затоа гледаат така да го направат распоредот.Јас знам дека Барселона и Реал никогаш не играле во исти ден. Пример ако Барселона се падне во една од групите A, B, C и D, нема шанси и Реал да се падне во едната од нив.
Pravilava za zdreb se naj mind-fucking i money-washing gluposti sto imam videno.
Sekogas koga gledam zdreb se osekam kako toj kelavicata da e nekoj magionicar i me dupi vo zdrav mozok.
Ekipa A ne smee vo grupa so Ekipa B posto napagacot na ekipa C ima sestra sto ima simpatija vo ekipa D? Jasno? Znaci Ekipa G odi vo grupa 28.
I aj posle snajdi se ti..
Najdi 1 razlika megu ovoj i tie ciganite na kameni so kibritcinjata.
Pa i imeto mu e epten apla. Dzani Infantino. Kako nekoj lik od The Godfather da e..Najdi 1 razlika megu ovoj i tie ciganite na kameni so kibritcinjata.
Dvajcata te dupat u zdrav mozok.Dvajcata zarabotuvaat od toa. Dvajcata mislat deka nikoj ne znae deka lazat. Dvajcata rabotat brzo so racete.
Edinstvena razlika e sto ovoj e kelav.
Од шо бевме многу јаки и стигавме до полуфинале последниве 2 сезони, решија да не стават во некој послаб шешир, па да не можеме да го поФториме успехот.Еј Јуве е овај или има грешка/
Абе они ако имаат среќа со групине, шо да кажеме за Арсенал.Не „од лани“, туку од „воведувањето на групни фази“ би било покоректно да напишеш
Платини им го исчисти патот на екипите од Источна Европа со тоа што во последната квалификациска рунда веќе не играат против европски гиганти туку меѓу себе или евентуално со некоја австриска, унгарска, шведска или слична реиндом екипа. Доста им е тоа, не може сега да им го чисти и патот во групите до осминафинале.Нема врска тоа со форсирање целта е што помалце бош клубови како бате, мате итн да не отидат во следната фаза а успут прави кампања за развој на фудбалот, кај земјите во истична европа