Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Како што фановите на Реал и Јунајтед викате дека го бранат Роналдо на секое, така и овие другиве не испуштаат прилика да го извреѓаат. Не го „бранам“ никаде во ситуацијава, само ве прашав од каде знаете дека на фан покажува така? Ете ви дадов пример како аргумент што се случи во Премиер Лига пред два месеца, демантирајте ме :))

Фјучр, да беше Босна нешто посебно немаше два циклуса по ред баражи да игра, веројатно ќе имаше некој напредок па ќе се пласираше директно. Никаде не реков дека Португалија е некоја си велесила, исти се.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
6.491
Џабе се палат Босанциве,утре К.Роналдо ке им ги затне устите со голче (мерак ке ми биде од слободен да им го шибне :)) ! Иначе ке биде доста тешка утакмица бидејки Босна покажа дека е незгоден противник,али сепак се надевам на искуството на Португалија и да победи со 0-1,убаф кофицнет има и за сингл 2.40 :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Иде Босна понатаму,заслужуваат да идат после толку што ги упропастија со Франција.На домашен терен Босна не губи,а каков кофициент е 1 3.15 ова неможе да се пропушти.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Џабе се палат Босанциве,утре К.Роналдо ке им ги затне устите со голче (мерак ке ми биде од слободен да им го шибне :)) ! Иначе ке биде доста тешка утакмица бидејки Босна покажа дека е незгоден противник,али сепак се надевам на искуството на Португалија и да победи со 0-1,убаф кофицнет има и за сингл 2.40 :)
I mene mi ide na dvojka, na 0-1 potocno : ))))

Singl so 800, dobivka 2000

Kje probame :p

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.609
Босна требаше директно да оди, да не беше судијата на Франција-Босна. Навивам за Босна да го помине баражот, па и едни од фаворитите ќе ми бидат на ЕП, ако се квалификуваат.

А, за тоа дали е за навивач или соиграч средниот прст, ептен често му се дешава на Кристијано да покаже среден прст на соиграч :confused:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не го „бранам“ никаде во ситуацијава, само ве прашав од каде знаете дека на фан покажува така? Ете ви дадов пример како аргумент што се случи во Премиер Лига пред два месеца, демантирајте ме :))
Па кој друг може да му свети со ласер?

ццц уште не ми се верува

извини боби во следено мислење обавезно ќе ставам запирка

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не го напаѓајте Боби бе, он отвори тема за Босна и Херцеговина :pos:
Фјучр, да беше Босна нешто посебно немаше два циклуса по ред баражи да игра, веројатно ќе имаше некој напредок па ќе се пласираше директно. Никаде не реков дека Португалија е некоја си велесила, исти се.
Во конкуренција со Шпанија и Франција....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Единствено нешто различно од 2009 е тоа што сега игра Роналдо за Португалија. Пак провокации и јадења го*на без врска од страна на босанците пред натпревар, али забораваат дека главната битка е на теренот. Зошто бе Естонија и Црна Гора не прават нешто слично вакво ? Словенците како "ќутејќи" без провокации без ништо се пласираа на СП ?

Си ги симпатизирам Португалија поради играчите од Реал, не дека кој знае колку навивам за нив, али ќеиф ми е босанциве за изгубат само поради овие работи што ги прават ..

П

Паспарту

Гостин
Единствено нешто различно од 2009 е тоа што сега игра Роналдо за Португалија. Пак провокации и јадења го*на без врска од страна на босанците пред натпревар, али забораваат дека главната битка е на теренот. Зошто бе Естонија и Црна Гора не прават нешто слично вакво ? Словенците како "ќутејќи" без провокации без ништо се пласираа на СП ?

Си ги симпатизирам Португалија поради играчите од Реал, не дека кој знае колку навивам за нив, али ќеиф ми е босанциве за изгубат само поради овие работи што ги прават ..
А плачење поради тревата и стадионот не е провокација?

Научени се португалциве, истото и во клубовите го прават... Отиде нивното време, далеку се од онаа стара Португалија, па затоа и сега употребуваат вакви евтини бугарски финти.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И овие глупациве знаеле да провоцираат, добро им направи ќе го видат утре на дело него.
Ко че немаат свој фудбалер предводник на екипата , ќе се крстат на Меси од немајкаде да дојди и да ги спаси ..... Ама Меси без Чави + Иниеста = ( по фановиве на барселона) Xaviesta , не е тој МЕСИ :icon_lol:
Гревчина се ова босанчинава ај ништо страшно ќе примат 3-4 комади...

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Bosna odi ponatamu utre ocekuvam sigurna pobeda na domasen teren sepak zal mi e za Ronaldo ama toa e i citam se zalat gostite na terenot :pos: go vidov pa bas e dobra niva za kompiri :pos:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Ајде да си направам посакувана група и да држам среќа

1.Хрватска
2.Швајцарија
3.Австрија