Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.609
Како што разбрав Босанците како провокација за Роналдо, подготвиле два големи транспаренти "Messi the best" и "Messi the Bosnian" :D
Луди се мајкеми. :pos:
Иначе Џеко има матер да им ебе на Португалциве. :icon_mrgr:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ќе бидат јаки утакмициве во петок, посебно БиХ-Португалија тука очекувам во најмала рака нерешено.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.609
Ќе има пренос утре на некоја ТВ, или по стримови и вакви утакмици ќе гледаме?
--- надополнето: Nov 10, 2011 8:06 PM ---
Како што разбрав Босанците како провокација за Роналдо, подготвиле два големи транспаренти "Messi the best" и "Messi the Bosnian" :D
'Преродбата' започна да се остварува. :icon_lol:
Денеска на пристигнувањето на аеродромот во Сараево, Кристијано имаше 'убав' пречек.

После, на тренингот во Зеница, веројатно провокациите продолжиле, еве ја и реакцијата на Роналдо. :rolleyes:

Ф

Фил Ајви

Гостин
хахаха значи не може да остане рамнодушен на провокациите да ти ебам професионализмот ццц после плаче затоа што не е најдобар па Меси ова никогаш не би го направил иако нема потреба од тоа

инаку утре е денот, ќе се слуша "МИ БОСАНЦИ ЗМАЈЕВИ" :icon_lol:

овака ќе се паѓа во транс во случај на победа

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нека го провоцираат Роналдо додека можат. Да не испадне да плачат после од него. Ко демек па Босна ако влезе во групите, џам ќе свитка. Оди Португалија понатаму.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И овие глупациве знаеле да провоцираат, добро им направи ќе го видат утре на дело него.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И овие глупациве знаеле да провоцираат, добро им направи ќе го видат утре на дело него.
Чек прво ништо не знаеме од сликава, откај па дека среден прст покажал на фан? Ако добро памтите и Меирелес покажа среден прст сред утакмица и после испадна дека му покажувал на Агер (ако добро памтам он беше). Смешни ми се Босанциве, дошле на аеродром само Меси да му викаат, ко демек не се појдени него да го видат, после ќе кажуваат на внуци, ее бев јас на аеродром Роналдо кога дојде :icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
ок нормално е тоа дека го бранат фанови на Јунајтед и Реал ама објективно гледано не смее да си го дозволи тоа, смешно делува, тие што провоцираат нормално го знаат какво арогантно суштество е и ја користат приликата уште еднаш да излезат на виделина негативни особини кои ги поседува ама уште еднаш велам за да биде најдобар треба прво да биде свесен дека и карактерот влегува во целокупната слика па дури тогаш да поработи на тоа... а за тоа кој џам ќе свитка а кој ќе го обере бостанот ќе видиме утре, очигледно е дека се фаворити и за пролаз имаат коеф. 1.4 кои ќе го одиграм нормално со надеж дека ќе изгубам : P

Прост народ.
ок знаеме тоа сите се прости ние сме најдобри ама WTF одамна не си пишал " deutschland über alles" што ти е ме плашиш

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Нека го провоцираат Роналдо додека можат. Да не испадне да плачат после од него. Ко демек па Босна ако влезе во групите, џам ќе свитка. Оди Португалија понатаму.

Босна оди на ЕП !! Kој ги ... Португалциве,исти се како французите секое големо натпреварување се провлекуваат преку бараж..

M

Mario Gómez

Гостин
А да стаеш една запирка барем, па после да ме цитираш.

Kajgana Shop

На врв Bottom