- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Денес:
Ако победи Турција, Белгија треба да изгуби во Германија во спротивно оди Белгија во бараж, Турција испаѓа.
Србија мора да победи во Словенија во спротивно што и да биде Естонија оди во бараж.
Чешка мора да ја победи Литванија на гости, и Шкотска да изгуби ако игра нерешено или победи, Шкотска игра бараж Чешка испаѓа.
Босна игра сигурно бараж и да изгуби ако победи во Франција прва е и Франција ќе игра бараж тие дирекнто.
Хрватска мора да ја тепа Летонија и Грчка да изгуби на гости во Грузија инаку Хрватска игра бараж Грчка прва ако кикснат Грците Хрватска прва овие бараж.
Црна Гора го осигура баражот, Англија прва.
И кај нас Русија ако победи е сигурно прва додека Ирска-Ерменија играат мајсторка со нерешено одат Ерменците само ПОБЕДА ЈА ВАДИ ИРСКА на домашен терен![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ако победи Турција, Белгија треба да изгуби во Германија во спротивно оди Белгија во бараж, Турција испаѓа.
Србија мора да победи во Словенија во спротивно што и да биде Естонија оди во бараж.
Чешка мора да ја победи Литванија на гости, и Шкотска да изгуби ако игра нерешено или победи, Шкотска игра бараж Чешка испаѓа.
Босна игра сигурно бараж и да изгуби ако победи во Франција прва е и Франција ќе игра бараж тие дирекнто.
Хрватска мора да ја тепа Летонија и Грчка да изгуби на гости во Грузија инаку Хрватска игра бараж Грчка прва ако кикснат Грците Хрватска прва овие бараж.
Црна Гора го осигура баражот, Англија прва.
И кај нас Русија ако победи е сигурно прва додека Ирска-Ерменија играат мајсторка со нерешено одат Ерменците само ПОБЕДА ЈА ВАДИ ИРСКА на домашен терен
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)