Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Уште србија да се пласира и интересен ке биде баражов Босна,Хрватска,Црна Гора и Србија

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Eееееееее Ерменија,Естонија кондом земји заедно со Црна Гора.(y)Браво браво само напред,секоја чест каков прогрес направија.Србија нека се мока сега,мислеше готов се задоволи со нерешено,па нека брка гулаби сега во Словенија.

А

Анноун

Гостин
аууу лудило стана во подгорица , 2-2 во 90+ . браво за Црна Гора , покажаа карактер , од 2-0 се вратија , ипак помош од Руни (директен црвен бе ) .

како што тргнало може 4 од 8 екипи во баражот да се екс ју - Србија , Хрватска , Босна , Црна Гора. Ќе падне некој меѓусебен дуел сигурно.

п.с абе овие Естонија да не ја купија ? Некако ми боде овој пресвртов во очи.

Член од
12 ноември 2009
Мислења
82
Поени од реакции
20
bravo za crna gora
od niv treba da zemat primer i ovie nasite
kako se igra za reprezentacija

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Босна и Црна Гора бараж ние со топка во рака низ маало останавме.. А за Естонија што да се каже С. Ирска водеше 1-0 направија пресврт кога ќе ми текне како губела Естонија по 7-8 гола разлика од кој се не али тоа е тоа се мењаат стварите во спортот.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Eдно е јасно, Шведска ако ја тепа Холандија оди директно како најдобра второпласирана, а ако е нерешено или загуби најверојатно Данска или Португалија (второпласираниот) ќе биде. Хрватска е далеку, треба да победи со 5 разлика против Латвија и да се надева да се уклопи се.

А

Анноун

Гостин
Kranjčar u listopadu prošle godine šokirao Engleze na Wembleyju predvodivši Crnu Goru do velikog remija (0-0). Nakon nedavnog poraza od Walesa (2-1) Kranjčar je smijenjen s izborničke pozicije, ali vjeruje da njegovi bivši puleni mogu ponovo šokirati :eek:

Novinar Daily Maila ističe da je Kranjčar bio iznimno dobro plaćen za crnogorske uvjete (250.000 funti godišnje), ali hrvatski trener ističe da nije novac taj koji će mu nedostajati.
- Odveo sam Crnu Goru od 80. mjesta na ljestvici do broja 25. Bili smo tek peti nositelji naše skupine iza Engleske, Švicarske, Bugarske i Walesa, ali dugo smo držali prvo mjesto i sada smo i dalje drugi. Pet dana nakon što smo izgubili od Walesa dobio sam telefonski poziv od tajnika Crnogorskog nogometnog saveza. Nisam imao pojma da će me otpustiti. Bio sam šokiran.

Неверојатно . Значи не ми се верува . Човекот цели квалификации ги водеше , и они на две кола пред крај од квалификации го смениле.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Дали и во квалификациите важи правилото: Прво да се гледа меѓусебен дуел па после гол разлика во случај на ист број на бодови или?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Kranjčar u listopadu prošle godine šokirao Engleze na Wembleyju predvodivši Crnu Goru do velikog remija (0-0). Nakon nedavnog poraza od Walesa (2-1) Kranjčar je smijenjen s izborničke pozicije, ali vjeruje da njegovi bivši puleni mogu ponovo šokirati :eek:

Novinar Daily Maila ističe da je Kranjčar bio iznimno dobro plaćen za crnogorske uvjete (250.000 funti godišnje), ali hrvatski trener ističe da nije novac taj koji će mu nedostajati.
- Odveo sam Crnu Goru od 80. mjesta na ljestvici do broja 25. Bili smo tek peti nositelji naše skupine iza Engleske, Švicarske, Bugarske i Walesa, ali dugo smo držali prvo mjesto i sada smo i dalje drugi. Pet dana nakon što smo izgubili od Walesa dobio sam telefonski poziv od tajnika Crnogorskog nogometnog saveza. Nisam imao pojma da će me otpustiti. Bio sam šokiran.

Неверојатно . Значи не ми се верува . Човекот цели квалификации ги водеше , и они на две кола пред крај од квалификации го смениле.
E не, ќе го чуваат како Јонуз :pos:
Или овој како се викаше, тАшак.
Макар да не би се сложил што го отпуштиле човекот, сигурно е многу заслужен заради тоа што ЦГ обезбеди бараж.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дали и во квалификациите важи правилото: Прво да се гледа меѓусебен дуел па после гол разлика во случај на ист број на бодови или?
Мислам дека така е,ако сум грешка нека ме поправат.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.805
Поени од реакции
11.419
Не ми е јасно зашто дозволуваат мувли да бранат бои на репрезентација...стварно не ми е јасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom