ah.. koj mi ostavile sekjavanjeeee: a da
od kucinjata Dzesika definitivno, zatoa so koa placev mi gi lizese solzite, koa ostanav bez drugarki sekogas bese so mene, koa si igrav sekogas se kontrolirase, bukvalno se "lapav" so nea...i i i mi bese edinstven vistinski prijatel.. posleden REST IN PEACE! ur always in my heart!
i maceto tomce 1: popametno mace od toa nema.... go sakav deka me sakase i bese mn odogovorno i cisto! belo kako sneg malce bushafko i zeleni ocinja! REST IN PEACE! theres no kitty like u!
i vtoroto papagawce Dule-Duki! e toa bese najveselo.. si igrase i najinteresno mi bese so mn sakase da se banja vo cinija ili labavo! iii mn go sakam deka mi peese dodeka svirev na klavirot iiii si igrase vo kosata mi dodeka mi bese kratka
me poskase hahahaha trebe trebe trebe voshkiiii
ahahah se zezam! REST IN PEACE TOO!
a da i lisa kuckata ja sakav.. deka bese bela i mn mirna posos malce bese gluva
a heroj od site niv mi e SIVI! me branese od sve! ko vuk bese... i ako ne veruvate ima zadaveno 6 volci arno ama eden den otisol vo sumata sam( zamislite si
) i naisol na 2 vuka edniot partal go naprail ama drugiot go skinal
jbg... sudbina.. gospod sekogas gi zema najdobrite za vo rajot predvreme... da ne spomnuvam licnosti koi mi znacele so se vo rajot aj aj... kako i da e ova e samo izdvoeno koi zivotinki mi znacele... iako SITE GI SAKAM PODEDNAKVO!
.......................................................