Кајгана миленичиња

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Kuceto mi se vika ASTRA,a papagalot GUGU.:zver:

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
lile_rock напиша:
Kuceto mi se vika ASTRA,a papagalot GUGU.:zver:
Штом си ставил Astra за кучето папагалот си можел Hotbird да го крстиш (ти текнува Сателитите за ТВ). :)

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Мачки: Маца, Том, Мајло не се сеќавам мал бев. Кучиња Шарко, Шарка, Џони. Сите R.I.P. Сега ќе земам ново куче. Ќе го земам за некое време, а немам име сеуште па се мислам...

А

Адриано

Гостин
imam labrador-retriver zensko ku4ence i e krsteno Lara po Lara Croft :D
prethodno imav dzukela krsteno Riki po Riki Martin
a pred toa imav Bosanski Barak krsten Sidor -- po festivalot za deca SIDO

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
jas nemam nikakvo milenice ama dokolku imam bi bilo masko i bi se vikalo Lucky:)

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Smasher напиша:
Штом си ставил Astra за кучето папагалот си можел Hotbird да го крстиш (ти текнува Сателитите за ТВ). :)

Pa papagalot go imam veke 5 godini a kuceto samo 5 meseci.Jas ne gledav na gravcinja deka ke imam kuce so ke se vika Astra.Sea svakas?

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Пред подолго време имав куче, раса боксер. Кога го зедов беше две години старо. Пробав со многу имиња, ама изгледа не сакаше да има ново име. Се викаше Џина, за голема несреќа не ќерката на комшивката која се викаше исто така. Па по некое време кучето имаше некои проблеми. Јадеше премногу и премногу слабееше. Значи немаше глисти или некои такви работи. Проблемот мислам дека беше во комшивката(нејзе таква и е историјта - било какво милениче што е на комшијата мора да умре). Па така јас не можев да ја гледам, а уште помалку да ја успијам, морав да ја пуштам. За голема среќа после неколку месеци ја видов едно дете ја шеташе, само што кучето се познаваше дека има проблеми. Правите што правите, само гледајте името на вашето милениче да не го боди на комшијата во очите.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
BiLi..Zolt e ko Bil Klinton..:)
Fifi..pojma neam zosto(baba mu e na bili)
ii Borce..Pojma neam zosto:)

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
за кучето што ќе го земам

Ако е машко ќе го крстам Рекс
ако е женско ќе го крстам Рексана :pos:

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
i kaj mene isto kako kaj eci. site moi macki dosega se vikaa Marko vklucuvajki go i ova sto sega go imam. isto taka toa e tradicija u mojata familija!

Член од
17 јули 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
SPAJK. So brat mi go sakavme premnogu ( duri imavme izmisleno i "spajanski" jazik, shto e malku nesalam) ...No seto toa beshe od pregolema ljubov. :)) Koga ni go ukradoja, dve nedeli ne bev pojavena vo javnost. Poteshko ne sum se osekala. :(:(:(

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Imam papagal i se vika Cezar

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Имав мачор, Марко, и пинчер, Бона.Сега се среќни фамилијарни животни.

Kajgana Shop

На врв Bottom