Како се ослободувате од негативната енергија?

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Sho e negativna energija?:smir:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Sho e negativna energija?:smir:
Обратно од позитивна енергија :smir:
Не верувам дека има некој кој нема вишок на ваква негативна енергија, посебно тинејџерите :nerv:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ја бркам со тоа што некое време се затворам во себе и сакам да се смирам, а потоа ги наоѓам начините за исфрлање на негативната енергија. А исфрлањето го прославувам со ситни задоволства кои ми прават голема масажа на нервите како музика, играње игра на компјутер, баскет, може едно шетање т.е. пешачење и така...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Викам другар кај мене или јас одам кај некого да се решаваме во PES-от =). И музиката е добро алтернативно решение, или гледањето на некоја романтична комедија, знае да ме разнежни кога сум раздразнет и нервозен.

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Jas isturam na nekogo sto nisto ne mi zgresil, i po nekolku minuti mi pominuva i sakam da se ubijam:toe:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Добро друштво..
Јако музиче..денсање низ соба..
Трчање,вежбање нешто ... баскет на Вардар,одбојка у школо и слично
или затварање у соба и рикање до немај каде =)
Ова мене најчесто ми помага:smir:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ако има да одам некаде да се истрчам да испотам онака ко бесен да се понашам тогаш арно ако не ако сум дома на пример а морам моментално да се изрелаксирам играм кантер (можеби е смешно ама ми помага):toe:
Има и една друга варијанта што помага ....ама ..нема смисла..

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Слушалици на уши и музика до даска, да не слушам надворешни влијанија.

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Ги тепам мувите од моето маало..

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Физичка активност,земам справата и вежбам.

Или,ова јако е:pos:...перам.Знам дека е глупо,ама мене ми помага.Барам некои алишта или тоа што ке ми се фати во моментот и го перам.Ми се случило повеќепати,по катастрофално помината вечер да соблечам се што сум носела и да исперам.И одма заспивам,како јагне.:icon_lol:Мајка ми другиот ден кога ке види спрострено алишта,одма и станува јасно дека нешто не било в ред.

И знам дека не сум нормална,јасно ми е,без гајле.:icon_mrgr

М

Мрак

Гостин
Најчесто слушам музика..оние весели мрднати хипхоп песни:)Лекуваат секаков вид на негативна енергија..или одам надвор и шутирам на кошот пред двор или го рогам фудбалот..им се истурам на нив..:toe:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Имаше слична тема само таа беше како се ослободувате од бесот :toe: така исто и таму...физичкото празнење е најдобро без разлика како ќе дојде

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Најважно е да станам свесна и да не дозволам да ме понесе ,односно да ја пресечам уште во почетокот .Инаку добра музика секогаш ме релаксира, работа по дома, а најуспешно ја совладувам со моите внуки и внуци

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Најчесто ќе си пуштам добра музикаа и заспивамм.. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom