Како се ослободувате од бесот?

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Бесни сте, гневни, наку*чени максимално ... сто правите за да се смирите и вратите во нормала?:raz: :wink:
само добар тренинг ме враќа во нормала пропратен со добра музика

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Зависи што ме разбеснило; понекогаш хистерично расчистувам, другпат хистерично трошам пари за глупости, но секогаш се обидувам да се средам, да ја расчистам ситуацијата ако се може и да спасам што може (стратегијата ја градам додека хистерично чистам и фрлам се и сешто или додека пазарам и плаќам се и сешто).

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Релаксирачка музика и лазањи.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
легнувам да спијам или и се истурам на тастатурата. што и да е, бесот кај мене долго трае.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Уште не сум нашла начин да се справам со бесот, онака да го насочам, да се смирам :/ А треба...

Зашто страдаат врати, кревети, постелнини, комоди, ѕидови... :nesum: Али највеќе страдаат рацете мои :uvo:
Си се мислев да си направам боксерска вреќа, па така во неа да удирам, ама не знам каде би ја ставила :icon_conf

едит: Како можев да го заборавам лап топ-от, тој навеќе страда, пошто од него извират нервозите

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Како се спраувам со бесот?Хмммм..АКо не е со плачење,тогаш е препорачливо да не сте до мене,ако сум ептен бесна гледам да сум сама и да и се истурам на перницата(ја мавам),но во последно гледам само да си го задржам во себе,али секој почеток е тежок,така и во врска со ова,но се надевам дека ќе го надминам и тој проблем :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.073
Музика. (Пеам што е најинтересно)
Малтретирање тастатурата.
Седење 10тина минути на кратки ракави надвор на -5.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Добра музика...или наоѓам нешто што ми е интересно...или у краен случај тастатурата страда:smir:

Член од
3 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
6
Мнооогу ретко се дешава до тој степен ама ако се деси: музиката у уши, тренинг, лупање у ѕид и рацете у завој.

M

MIL

Гостин
Hehehe,lele neznam znam deka najcesto si vrijam vo sebe si sobiram a ne e ubavo mi se ima sluceno bas na tastatura da se isturam od bes ili neznam da se izvikam onaka kvalitetno najcesto si sobiram ama ako pukne....:tapp: ne sakam da se nerviram i da besneam besot e opasno nesto moze da se izleze i do kontrola zatoa sum vnimatelen sekogas

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Јебига, понекад може да скршам нешто а и некој од околината да настрада:pos2:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Пуштам гласно музичиште се дерам, цел град го будам, му се жалам најчесто на болигла за љубовни пробреми, на фантом за црвен крст ко ќе ме мачет....после ојме вака групно на кафе :) болигла, фантом и пул грл, разглобвиме сушчински теми и сето то завршвит со нешо мрднато ко шо беше во последно време сноуфајт или се бркаме по улициве ко ненормални се туркаме в дрва и слично :)...

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Се затварам во wc и седам таму додека не ми помине малку лутината..После седнувам на компјутер и барам нешто па секогаш се наоѓа нешто што ќе ме расположи.Со никој не разговарам некое време за да не кажам нешто што не треба....Потоа легнувам на креветот и ги затварам очите дишам побавно и си замислувам нешто убаво...:pipi:

Член од
18 август 2008
Мислења
156
Поени од реакции
14
Не кршам...не пцујам....не тепам!
Одам во шопинг.....купувам печеснајсе работи шо не ми требаат....и ми поминува бесот! :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom